John Donegan / EPA / AOP
16:10 - 21.09.2023 / viihde / Findance
YouTube ei aio bannata Russell Brandia, sanoo alustan Euroopan johtaja
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Russell Brandin kohtaamat syytökset seksuaalisesta ahdistelusta ovat herättäneet keskustelua hänen roolistaan YouTube-yhteisössä, mutta alustan Euroopan johtaja vakuuttaa, ettei bannaus ole suunnitelmissa, raportoi Variety.

YouTuben Euroopan pomo, Pedro Pina, osallistui keskusteluun Channel 4:n päällikön Alex Mahonin kanssa Royal Television Society -konferenssissa Cambridgessa, kun Mahon kysyi häneltä päätöksestä estää Brandin YouTube-kanavan monetisointi.

"Käytännössä hän ei voi ansaita elantoa YouTuben kautta", Pina totesi, mutta korosti, että koko kanavaa ei olla jäädyttämässä.

Vaikka Pina piti kiinni siitä, että YouTube ei siedä vahingollista sisältöä, hän sanoi: "Tällä hetkellä, meidän näkökulmastamme, meillä ei ole vahingollista sisältöä Russell Brandilta."

Hän lisäsi, että aiemmin oli ollut tilanne, jossa Brandia syytettiin "lääketieteellistä misinformaatiosta", ja YouTube reagoi tuolloin.

"Jos saamme tietää seuraavien päivien, viikkojen aikana, että on enemmän syitä toimia, me harkitsemme sitä", Pina sanoi.

Taustaa Brandin syytöksille

Russell Brand, koomikko ja näyttelijä, joka on esiintynyt elokuvissa kuten Rock of Ages Tom Cruisen kanssa, on kohdannut syytöksiä, joissa epäillään Brandin syyllistyneen seksuaaliseen ahdisteluun neljää naista kohtaan hänen maineensa huipulla.

Brand on voimakkaasti kiistänyt syytökset.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
Russell Brand YouTube
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!