Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / AOP
20:10 - 20.09.2023 / elokuvat / Findance
Chris Evans: "Marvel-elokuvissa työskentelyn kauneus oli, että ei koskaan tarvinnut olla etualalla"

Chris Evans myönsi äskettäisessä GQ:n haastattelussa olevansa samaa mieltä Quentin Tarantinon viimeaikaisen väitteen kanssa, että Marvel on tappanut elokuvatähdet.

Ohjaaja sanoi viime vuonna, että ihmiset katsovat Marvelin elokuvia, koska “Captain America tai Thor on pääosassa”, eivät siksi, että haluaisivat nähdä Chris Evansin tai Chris Hemsworthin. Evans on osittain samaa mieltä.

"Se oli Marvel-elokuvissa työskentelyn kauneus. Sinun ei koskaan tarvinnut olla etualalla", Evans totesi.

"Jopa omassa elokuvassasi. Quentin Tarantino sanoi sen äskettäin ja ajattelin, että hän on oikeassa. Hahmo on tähti. Olet paikalla, mutta et tunne sen taakkaa."

Marvel-pomo Kevin Feige on eri mieltä, kertoen GQ:lle: “Uskon, että se on jotain, mitä Chris on sanonut itselleen, ja moni muu Avenger, mukaan lukien Robert, on sanonut samaa, mikä on itse asiassa ollut hyödyllistä prosessille. Mutta joissakin tapauksissa, mukaan lukien Chris, se ei ole täysin totta.”

Elämää Marvelin jälkeen

Evans alkoi näytellä Steve Rogers/Captain Americaa vuoden 2011 elokuvassa Captain America: The First Avenger, ja hän on esiintynyt 11 Marvel-elokuvassa yhdeksän vuoden aikana.

Hän jätti Marvelin vuonna 2019 elokuvan Avengers: Endgame julkaisun yhteydessä. Hän on sanonut vuosien varrella, ettei koskaan sulje pois paluuta Marveliin, minkä hän toisti myös GQ:lle.

”En koskaan sano, etten koskaan", Evans sanoi mahdollisuudesta palata rooliin.

“Mutta olen myös hyvin varovainen sen suhteen. Olen ylpeä siitä. Ja kuten sanoin, en joskus voi uskoa, että se edes tapahtui. En haluaisi tahrata mainettani, jos se tuntuisi rahastukselta tai ei täyttäisi odotuksia tai jos se ei tuntuisi olevan yhteydessä alkuperäiseen. Joten ei lähiaikoina.”

Ja hän lisäsi: ”Toivon lopulta, että voisin näytellä hieman vähemmän elämässäni. Minulla on monia muita kiinnostuksen kohteita... Mutta olen myös tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen.”

Evansin seuraava rooli on elokuvassa Netflix-leffassa Pain Hustlers Emily Bluntin kanssa lokakuussa 2023.