Findance.com
00:10 - 20.09.2023 / maailmalta / Findance
Järkyttynyt isä näki liikaa synnytyksessä - Vaati miljardin korvauksia

Eräs mies väittää kehittäneensä "psykoottisen sairauden" nähdessään vaimonsa synnyttävän keisarileikkauksen avulla. Tämän seurauksena hän yritti haastaa sairaalan oikeuteen vaatien peräti miljardin Uuden-Seelannin dollarin korvauksia, kertoo Mirror.

Anil Koppula järkyttyi nähdessään vaimonsa sisäelimiä hätäsektion aikana. Vaikka leikkaus pelasti vaimon hengen, hän ei ollut tyytyväinen ja syytti tapahtumaa "avioliiton hajoamisesta".

Oikeuden asiakirjoista käy ilmi, että Koppulaa "kannustettiin tai sallittiin" seuraamaan toimenpidettä.

Tämän vuoksi hän näki enemmän kuin mihin oli valmistautunut, mukaan lukien vaimonsa sisäelimet.

Hän väittää, että Melbournen Royal Women's Hospitalilla oli häntä kohtaan "hoitovelvollisuus", minkä vuoksi hän uskoo sairaalan olevan "velvollinen maksamaan hänelle korvauksia".

Koppula, joka edusti itseään oikeudessa, väitti sairaalan olevan vastuussa vahingoista. Royal Women's Hospital ymmärsi ja hyväksyi, että sillä oli velvollisuus antaa hoitovelvollisuus - mutta he kiistivät sen rikkomisen.

Päätös oikeudessa

Tuomari James Gorton hylkäsi jutun, kuten Herald Sun raportoi, ja viittasi siihen "prosessin väärinkäyttönä".

Koppula kävi läpi lääkärintarkastuksen, ja todettiin, että "psyykkinen vamma" ei "täyttänyt vaadittavaa kynnystä" korvausten maksamiseksi.

Tuomion mukaan ei-taloudellisia menetyksiä koskevia korvauksia ei voida myöntää, ellei henkilö ole kärsinyt "merkittävästä vammasta".

Tuomari Gorton myös totesi, että Koppula ei "lakimiehenä pystynyt saamaan korvauksia ei-taloudellisista menetyksistä".