Findance.com
06:10 - 14.09.2023 / maailmalta / Findance
Lentokoneessa erikoistilanne: nainen esitti järjettömän vaatimuksen

Lentokoneen penkkirivien saaminen itselle ja ystävälle ilman vieressä istuvia on todellista onnenpotkua. Keskipaikalle voi asettaa kirjoja, naposteltavia, ja ennen kaikkea voi levittäytyä mukavasti kapeassa koneessa.

Mutta entäpä jos joku matkustaja yrittää tarkoituksella varata koko penkkirivin?

Odotamaton tilanne lentokoneessa

Eräs nainen kertoi Mirrorin mukaan kohtaamastaan tilanteesta lentokoneessa. Saapuessaan koneeseen, hän huomasi naisen istuvan ikkunapaikalla noin kuudennessa rivissä.

Keskellä istumapaikkaa oli laukku ja käytävän puoleisella paikalla huivi. Kysyttyään onko paikat varattu, vastaus oli, että ne on varattu hänen sisarentyttärilleen.

Väärät väitteet paljastuvat

Nainen epäili, etteivät sisarentyttäret olleet vielä saapuneet koneeseen, joten hän kysyi suoraan. Väitetysti sisarentyttäret olivat jo koneessa, mutta tämä ei vakuuttanut paikkaansa hakevaa matkustajaa. Hän siirsi huivin, asetti laukkunsa ylähyllylle ja ilmoitti istuvansa paikalle.

Yllättäen sama tilanne toistui takana istuvan miehen kanssa, joka yritti myös varata koko rivin perheelleen, jotka olivat viimeisessä nousuryhmässä. Nainen ei antanut periksi, vaikka häntä haukuttiin ja valitettiin lentohenkilökunnan antaneen luvan paikkojen varaamiseen.

Kommentoijat tukevat rohkeaa naista

Monet kommentoijat ylistivät naista hänen rohkeasta toiminnastaan. "Helkkari, olet huippu!" ja "Jos haluatte istua yhdessä, maksakaa siitä tai istukaa takana. Tämä paikkojen varaus on täyttä soopaa. Kunnioitan sinua!" olivat vain muutamia kommentteja.

Toiset toivat esille, kuinka he olivat aina varanneet lennot aikaisessa vaiheessa, jotta voisivat istua yhdessä perheidensä kanssa. Heidän mielestään oli naiivia odottaa, että voisi vain maksaa yhdestä lentolipusta ja varata paikat muille.