Findance.com
12:10 - 13.09.2023 / maailmalta / Findance
Tuleva isä: "Kerroin hänelle, että pidin häntä seksuaalisesti viehättävämpänä ennen kuin hän oli raskaana"

Erään tulevan isän avoimet paljastukset halukkuutensa vähenemisestä intiimiin kanssakäymiseen raskaana olevan morsiamensa kanssa on herättänyt paljon keskustelua netissä, raportoi brittilehti Mirror.

Mies jakoi hiljattain Redditissä nykyiset parisuhdeongelmansa. "Olen aina ollut brutaalin rehellinen, usein omaksi vahingokseni", hän aloitti.

Hän kertoi, että kun hänen kumppaninsa alkoi näyttää raskauden merkkejä, heidän läheiset hetkensä vähenivät.

- Harrastimme seksiä vähintään kolmesti viikossa. Sen jälkeen, kun raskaus on alkanut näkyä, olemme harrastaneet seksiä vain ehkä kerran joka toinen viikko. Minua se ei häiritse liikaa, ja luulin, ettei häntäkään häirinnyt. Järkeilin vähenemisen sillä, että hän on väsyneempi nyt, kun hänessä kasvaa ihminen ja asiat muuttuvat herkemmiksi."

Tilanne kääntyy dramaattiseksi

Tilanne muuttui dramaattiseksi, kun nainen myönsikin halunsa intiimiyteen lisääntyneen.

"Eilen torjuin hänen lähentelynsä, ja hän suuttui ja sanoi, ettei tunne itseään enää kauniiksi, kun en koske häneen."

"Sanoin hänelle, että pidän häntä edelleen kauniina. Sitten hän kysyi minulta, onko hän mielestäni edelleen seksikäs. Sanoin hänelle, että hän on todellakin seksikäs. Mutta sitten hän kysyi minulta, haluanko fyysisesti häntä nyt vähemmän kuin silloin, kun hän oli raskaana. Kerroin hänelle, etten halunnut harrastaa seksiä hänen kanssaan nyt yhtä paljon kuin ennen. Mutta oletin tämän olevan normaali tunne."

"Kerroin hänelle, että pidin häntä seksuaalisesti viehättävämpänä ennen kuin hän oli raskaana. Hän itkee ja kutsuu minua kaikilla mahdollisilla nimillä, nousee sängystä, heittää vaatteet päälleen ja lähtee vanhempiensa luokse. Hän ei nyt vastaa tekstiviesteihini tai puheluihini. Haluan pyytää anteeksi ja vakuuttaa hänelle, että se ei ole hänen vikansa ja että se, miltä hän nyt näyttää, ei vaikuta rakkauteeni häntä kohtaan. Mitä minun pitäisi tehdä?"

Sosiaalinen media reagoi

Tämä tunnustus sai paljon huomiota sosiaalisissa medioissa.

Eräs henkilö neuvoi miestä: "Älä yritä vakuuttaa häntä siitä, että hänen ulkonäöllään raskauden aikana ei ole vaikutusta rakkauteesi häntä kohtaan."

Eräs kommentoija korosti miehen sanojen pitkäaikaista vaikutusta: "'Olin kiinnostunut sinusta ennen kuin olit raskaana' on lause, jonka hän muistaa todennäköisesti pitkään."

artikkelin avainsanat:
Isyys parisuhde rakkaus raskaus vanhemmuus äitiys