Findance.com
06:10 - 13.09.2023 / viihde / Findance
Vanhemmat nimesivät vauvansa suosikkiruokansa mukaan - netti kiehuu

Maailmassa, jossa monet vanhemmat valitsevat lapsilleen ainutlaatuisia nimiä, yhden perheen valinta on jättänyt monia ällistyneiksi.

Isoäidin julkaisema Facebook-päivitys paljasti Mirrorin mukaan hänen lapsenlapsensa epätavallisen nimen, joka on herättänyt paljon huomiota - ei pelkästään itse valinnan, vaan myös sen kirjoitusasun vuoksi.

Ylpeä isoäiti jakoi sosiaalisessa mediassa viehättävän kuvan lapsenlapsistaan. Vanhemman pojan, Nicholaksen, nimi oli perinteisempi, mutta pikkusiskon nimi "Avacuddo", joka näyttää olevan leikkisä versio suositusta hedelmästä avokadosta, sai aikaan paljon kommentteja.

Avokado on suosittu hedelmä, ja nyt se näyttää toimivan inspiraationa myös lasten nimille.

Keskustelu levisi laajalle

Tämä yllättävä nimenvalinta ei jäänyt vain Facebookiin. Erityinen nimi löysi nopeasti tiensä Redditille, jossa käyttäjät purkivat sen ainutlaatuisuutta ja aitoutta.

Vaikka jotkut spekuloivat, että nimi saattaisi olla yhdistelmä, jossa "Ava" on pääasiallinen nimi, toiset ilmaisivat huolensa mahdollisesta kiusaamisesta niin epätavallisen valinnan vuoksi.

Kirjoitusvirhe vai luova valinta?

Avokadon kirjoitusasun virheellinen muoto "Avacuddo" lisäsi toisen ulottuvuuden keskusteluun. Jotkut pitivät sitä luovana otteena, kun taas toiset näkivät sen aitona virheenä.

"Yritän määrittää, tekeekö kirjoitusvirhe siitä paremman vai huonomman", eräs henkilö totesi humoristisesti.

Loppujen lopuksi nimen valitseminen on syvästi henkilökohtainen päätös.

Vaikka Avacuddo saattaa tuntua monista erikoiselta, se saattaa olla perheelle erityisen merkityksellinen.

Aika näyttää, valitsevatko useammat vanhemmat jatkossa ruokainspiroituneita nimiä...

artikkelin avainsanat:
Isyys lapsiperheille vanhemmuus äitiys