MTV Oy
16:10 - 11.09.2023 / tv-sarjat / Findance
Ensitreffit alttarilla jatkuu pian - 10-vuotisjuhlakausi tuo myös uudistuksia

Ensitreffit alttarilla palaa MTV:lle 10. lokakuuta 2023.

Ohjelman 10-vuotisjuhlakausi tuo uudistuksia - ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa osallistujat eivät saa minkäänlaista tietoa toisistaan ennen vihkiseremoniaa, luvaten katsojille jännittäviä ja yllätyksellisiä kohtaamisia alttarilla.

Tämän kauden asiantuntijakolmikkoon kuuluvat pastori Kari Kanala, ratkaisukeskeinen terapeutti Hanna Myllymaa sekä erityistason seksuaaliterapeutti Tapani Alanen. He ovat mukana auttamassa ja tukemassa osallistujia tässä ainutlaatuisessa parisuhteen etsintämatkassa.

Kausi tulee olemaan 12 jakson mittainen, ja sen päätteeksi tarjotaan "Mitä heille kuuluu nyt" -jakso, jossa katsojat saavat kurkistuksen parien elämään kuvausten jälkeen.

Viime kausi keräsi huomattavan suosion, tavoittaen kaikkiaan 2,5 miljoonaa suomalaista. Etenkin MTV:n suoratoistopalvelut olivat suosittuja, ja suurin osa 25-44-vuotiaista katsojista seurasi ohjelmaa MTV Katsomon ja C Moren kautta.

Asiantuntijat ovat innoissaan uudesta kaudesta. Tapani Alanen korostaa osallistujien sitoutumista ja avoimuutta sekä heidän valmiuttaan heittäytyä tähän ainutlaatuiseen kokemukseen. Hanna Myllymaa painottaa tulevan kauden osallistujien aitoutta ja avoimuutta ja kuinka heidän rohkeutensa ja valmiutensa avata itsensä on asiantuntijoiden suurin apu. Kari Kanala huomioi tämän kauden osallistujien myötätuntoisuuden ja empatiakyvyn ja kehottaa kaikkia arvostamaan ja huomioimaan hyvät asiat toisissaan.

Ensitreffit alttarilla nähdään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 10. lokakuuta klo 21 alkaen.