Findance.com
22:10 - 11.09.2023 / maailmalta / Findance
Matkustaja raivostui lennolla - äiti vaati ikkunapaikkaa pojalleen "koska hän ansaitsee sen enemmän"

Kun varaat lennon, saat usein mahdollisuuden valita paikkasi etukäteen. Tämä varmistaa, että voit nauttia matkastasi haluamallasi tavalla - joko ikkunan vieressä, käytävällä tai keskipaikalla. Mutta yhdelle miehelle lento muuttui turhauttavaksi, kun hän asettui paikalleen ja äiti vaati ikkunapaikkaa pojalleen, raportoi Mirror.

"Hän ansaitsee paikan enemmän kuin sinä"

Mies oli varannut ikkunapaikan viiden tunnin lennolle. Kun hän oli asettunut paikalleen, äiti ja hänen nuori poikansa pyysivät miestä siirtymään.

Kysyttäessä syytä, äiti kertoi haluavansa poikansa näkevän ulos ikkunasta, koska hän ei ollut koskaan aiemmin lentänyt.

Äiti jatkoi väittäen, että poika "ansaitsi" paikan enemmän kuin mies.

Lentoemäntä puuttuu tilanteeseen

Kun tilanne alkoi kärjistyä, lentoemäntä saapui paikalle. Hän selitti äidille, ettei hän voinut määrätä miestä poistumaan varatulta paikaltaan.

Vaikka äiti lopulta myöntyi ja istui määrätylle paikalleen, hän valitti koko lennon ajan siitä, kuinka "itsekkäitä" jotkut ihmiset voivat olla.

Mies kertoi kokemuksestaan Redditissä, todeten: "Viisi tuntia hänen vieressään ei ollut hauskaa, mutta pidin kiinni ikkunapaikastani. Oma mukavuuteni oli tärkeämpää kuin hänen olettamansa oikeus paikkaan."

Kommentoijat puolustavat miestä

Redditin käyttäjät olivat pääosin miehen puolella ja kritisoivat äidin olettamuksia.

Yksi kommentoija sanoi: "Jos haluat lapsellesi ikkunapaikan, varaa sellainen!"

Toinen lisäsi: "Hän ei edes kysynyt kunnolla. Hän vain oletti, että 'se on meidän paikkamme'. Se on jo melkoisen suurta oletettua oikeutta."

Moralisointi ja oletettu oikeus eivät sovi lentokoneeseen - tai minnekään muuallekaan. Oli tilanne mikä tahansa, kohteliaisuus ja ymmärrys vievät meidät kaikki pidemmälle.