Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / AOP
08:10 - 11.09.2023 / viihde / Findance
Marvel-tähti Chris Evans meni yllättäen naimisiin?

Yllättäen Hollywood-tähti Chris Evans, 42, saattaa olla nyt varattu mies. Tuoreiden raporttien mukaan Marvel-sydäntenmurskaaja on vienyt näyttelijä Alba Baptistan vihille pienimuotoisessa seremoniassa heidän Bostonin kodissaan.

Sisäpiiritietojen mukaan, jotka Page Six on paljastanut, hääjuhla oli tiukasti vartioitu. Vain valikoitu joukko läheisiä ystäviä ja perhettä oli kutsuttu paikalle. Varmistaakseen yksityisyyden vieraita pyydettiin allekirjoittamaan salassapitosopimukset ja luovuttamaan puhelimensa, jotta yllättäviä vuotoja ei tapahtuisi.

Tähtiloistetta vieraslistalla

Vaikka vieraslista oli rajallinen, se sisälsi joitain korkean profiilin nimiä Marvel-leffoista.

Avengers-tähdet Robert Downey Jr., Jeremy Renner ja Chris Hemsworth uskotaan olleen paikalla todistamassa liittoa.

Evansin rakkaushistoria

Chris Evans, joka on pitkään pidetty yhtenä Hollywoodin halutuimmista poikamiehistä, ei ole aiemmin naimisissa. Evansin romanttinen elämä on aina ollut median huomion keskipisteenä. Aikaisemmin hänet on yhdistetty tunnettuihin henkilöihin, kuten Jessica Biel, Jenny Slate ja Minka Kelly.

Alba Baptista
Alba Baptista - Kuva: Julien Reynaud / APS-Medias / ABACAPRESS / ddp images / AOP

Alba Baptista

26-vuotias Alba Baptista, jolla on portugalilaiset juuret, on nouseva näyttelijä ja hänet tunnetaan mm. Netflix-sarjasta Warrior Nun.

Pari virallisti suhteensa Instagramissa vasta tammikuussa, ja siitä lähtien fanit ovat saaneet vain satunnaisia vihjeitä heidän rakkaustarinastaan.

Evansin edustajat eivät ole vielä virallisesti vahvistaneet hääuutisia.