Anton Sucksdorff
08:31 - 08.09.2023 / musiikki / Findance
Hei äijä - Popeda jäi, mutta Pate Mustajärvi ei lepää
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Vaikka Pate Mustajärvi lopetti Popedan riveissä, niin kokonaan hän ei suinkaan ole laittamassa pillejä pussiin.

Pate Mustajärvi julkaisee tänään uuden singlen Hei äijä, jonka ovat kirjoittaneet Aki Tykki, Janne Rintala ja Mika Laakkonen.

Pate Mustajärvi kertoo uutuussinglestään seuraavaa:

"Hei äijä tuli mun kuunneltavaksi eka kertaa kun istuin jonkun kesäfestarin jäljiltä rättipoikkiväsyneenä hotellihuoneen sohvalla ja tuijotin silmät lasittuneena televisiosta jotain jo ainakin sata kertaa aiemmin nähtyä elokuvaa. Sähköposti kilahti, ja siellä oli tämä biisi. Ensiajatus oli, että ei jumalauta taas näitä iänkuisia äijä-aiheita, mutta biisin kuunneltuani olin ihan liekeissä. Oivallisesti rakennettu ja hyvällä huumorilla höystetty teksti nivottuna helposti jalan alle menevään sävellykseen. Osui ja upposi meikäläiseen. Automatkalla kotiin kuuntelin biisiä repeatillä monta kertaa enkä kyllästynyt. Se oli hyvä merkki."

Hei äijä -sinkku kuullaan julkaisukeikalla 11. lokakuuta Tampereen TTT-klubilla. Lisää soolomusiikkia ja soolokiertue on luvassa ensi vuonna.

Lisäksi helmikuussa 2024 ilmestyy kirja Ratinaan se päättyi - 46 vuotta Popedaa, jossa Pate Mustajärvi muistelee Popeda-aikojaan.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!