Findance.com
02:10 - 10.09.2023 / maailmalta / Findance
Uber-kuljettaja nouti yllättäen pettävän poikaystävänsä

Kuvittele tilanne, jossa Uber-kuljettaja huomaa tutun matkustajan nousevan autoonsa - oman poikaystävänsä, joka on toisen naisen kanssa. Näin tapahtui eräänä perjantai-iltana, ja koko tarina kerrottiin TikTokissa, raportoi Mirror.

Elämisen kustannusten ja ruoan hintojen nousun vuoksi monet etsivät tapoja ansaita lisätuloja. Yhtiöt kuten Uber ovat nousseet suosioon niiden keskuudessa, jotka haluavat ansaita hieman ylimääräistä ajamalla. Myös Jen päätti kokeilla Uber-kuljettajuutta otettuaan taukoa normaalista työstään.

Kohtalokas perjantai-ilta

Kyseisenä perjantai-iltana Jen oli päättänyt ajaa Uberille, sillä poikaystävä oli kertonut menevänsä urheiluotteluun. Kuvittele hänen yllätyksensä, kun hän ajaessaan noutamaan seuraavaa matkustajaa huomaa poikaystävänsä nousevan kyytiin toisen naisen kanssa.

Jen muistelee tilanteen olleen äärimmäisen kiusallinen: "Koko matkan ajan hän ei sanonut sanaakaan, ja kun jätin heidät määränpäähänsä, hän soitti minulle heti ja pyysi anteeksi."

Totuus paljastuu

Vaikka poikaystävä ensin väitti olevansa "vain ystäviä" naisen kanssa, totuus paljastui pian. Sunnuntaina, kun Jen oli ulkona ystävien kanssa, hän törmäsi samaan naiseen baarissa. Keskustelu yhteisen tutun kanssa paljasti, että kaksikko oli ollut tekemisissä jo jonkin aikaa.

Jen kutsui poikaystävänsä baariin, jossa tämä lopulta myönsi suhteensa toiseen naiseen. Sittemmin henkilökohtaisten syiden vuoksi yksityiseksi muutetun TikTok-videon kommentoijat olivat yhtä hämmentyneitä kuin Jenkin poikaystävän röyhkeydestä. Jotkut ehdottivat, että oli jumalallista johdatusta, että Jen nouti juuri poikaystävänsä ja paljasti totuuden.