Findance.com
18:10 - 08.09.2023 / maailmalta / Findance
Naisen Tinder-unelmatreffit murenivat neljän sanan viestillä
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Yhden naisen satumaiset Tinder-treffit täydellisen miehen kanssa sai tylyn lopun, kun hän sai puhelimeensa raadollisen viestin, joka mursi koko romanssin. Hän oli täysin murtunut.

Täydellinen ilta päättyi shokkiin

Alita Brydon palasi kotiinsa myöhäisillan treffien jälkeen, makasi sängyssään ja ajatteli löytäneensä sen oikean. Pariskunta oli asunut kahden tunnin päässä toisistaan ja vaihtanut pitkään "henkilökohtaisia, intiimejä, mutta samalla niin arkisia" viestejä. He olivat usein jutelleet toisilleen lempielokuvistaan ja jakaneet kuvia valmistamistaan illallisista.

Kun heidän aikataulunsa viimein kohtasivat, he sopivat tapaamisesta.

Alita kertoi MamaMia-lehdelle: "Näin hänen lähestyvän minua itsevarmasti, kävelevän ohitseni aasialaisen ruokakaupan ja kiinalaisen pikaruokaravintolan edessä. Ilman sanaakaan hän suuteli minua. Kaikki tuntui täydelliseltä."

Mutta seuraavana aamuna Alita sai järkyttävän viestin puhelimeensa. Odotettuaan lämpimää tekstiviestiä treffikumppaniltaan, hän löysikin musertavan neljän sanan viestin toiselta naiselta. Se kuului: "Pidä näppisi irti poikaystävästäni."

Tietämättään toisena naisena

Alita oli täysin järkyttynyt - hänestä oli tullut tietämättään se toinen nainen. Hän vastasi viestiin selittäen, ettei tiennyt kuka hän oli, ja nainen selitti kaiken. Alita sai tietää, että mies oli alkanut tapailla tätä naista pian heidän Tinder-matchinsa jälkeen.

Mies oli tavannut naisen perheen, he suunnittelivat yhteenmuuttoa ja mies oli jopa ostanut sormuksen hänelle.

Alita totesi: "En ikinä yrittäisi viekoitella miestä, jolla on jo kumppani. Enkä haluaisi aiheuttaa kipua sille naiselle, jolle aiheutin tuskaa. Mutta en tiennyt. Joten ainoa asia, jonka voin tästä kokemuksesta ottaa, on terävä ja kylmä opetus. Ole varovainen keneen luotat."