Findance.com
04:10 - 08.09.2023 / maailmalta / Findance
Miehen puhelimeen tullut "epäilyttävä" kuva ihmetytti vaimoa

Eräs nainen on Mirrorin mukaan avautunut järkyttävän löydön teosta lomamatkallaan. Hän huomasi sattumalta puolisonsa puhelimesta viestin, jonka oli lähettänyt miehen naispuolinen työkaveri.

Kuva, joka viestissä näkyi, oli ns. "nakkijalka"-tyyppinen otos lähettäjästään bikineissä aurinkotuolissa. Termillä viitataan usein kuviin, joissa näkyvät vain henkilön jalat, kun hän makoilee auringossa.

Mies oli vastannut kuvaviestin lähettäjälle: "Hieman kateellinen, mutta odota kun pääsen huoneeseeni".

Vaimo kertoi tekstanneensa miehensä puhelimella omalle äidilleen loman aikana ja törmäsi tähän viestittelyyn.

Lisäkontekstina nainen mainitsi heidän olevan luksushotellissa, josta mies oli aiemmin kertonut ylpeänä työkaverilleen.

Mielipiteet jakautuvat

Vaimo jakoi tarinansa Mumsnet-keskustelufoorumilla ja kysyi, olivatko muut sitä mieltä, että hänellä oli oikeus olla huolissaan. Lähes 500 ihmistä reagoi viestiin, ja monet olivat suuttuneita kuvasta. Toiset pitivät kuvaa vaarattomana ja toiset näkivät sen epäilyttävänä.

"Ei olisi mahdollista, että lähettäisin sellaista kuvaa kenellekään muulle kuin henkilölle, jolla olisi jonkinlainen intiimi suhde kanssani", eräs kommentoija totesi.

Toinen käyttäjä lisäsi: "Olen 52-vuotias enkä lähettäisi nakkijalkakuvia nuoremmalle miespuoliselle työkaverilleni".

Kuitenkin, yksi intohimoinen kommentoija näki asian eri valossa: "Vanha nakkijalkakuva on niin stereotyyppinen 'olen lomalla, etkö ole kateellinen' -tyyppinen kuva. Olen varma, että jos hän yrittäisi vietellä häntä, hän keksisi jotain paljon houkuttelevampaa kuin perinteisen kuvan, jonka näet koko ajan sosiaalisessa mediassa."