Findance.com
02:10 - 07.09.2023 / viihde / Findance
TikTok-tähti haluaa maailman suurimman poven
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Zeni Zounds, 38-vuotias TikTok-sisällöntuottaja Illinoisista, Yhdysvalloista, on asettanut itselleen erikoisen tavoitteen: hän haluaa maailman suurimmat rinnat.

Zenin matka alkoi hänen kadehdittuaan naisia, jotka olivat valinneet suuren rintaimplanttikoon.

Zeni myöntää, ettei hän alun perin haaveillut näin suurista rinnoista. "Tiesin haluavani suuremmat kuin mitä alun perin suunnittelin", hän paljastaa Daily Starille.

Zeni otti yhteyttä kirurgiinsa ilmaisten halunsa suurimpaan mahdolliseen implanttikokoon.

Matka suurten rintojen maailmaan

Zenin rintojen suurentamisen matka alkoi 800cc:n implanteilla helmikuussa 2012, jotka painoivat noin 0,8 kg kumpikin. Tyytymättömänä hän palasi kolme kuukautta myöhemmin saadakseen 1800cc:n implantit. Zeni kertoi olleensa pettynyt tuloksiin ja olisi valinnut suuremmat implantit, jos kirurgi olisi tarjonnut niitä.

Nyt Zeni on käynyt läpi jo kuusi rintakirurgiaa.

"Sain 800cc:n implantit helmikuussa 2021, 1800cc:n toukokuussa 2021 ja 2300cc:n laajennuksen lokakuussa 2022. Sen jälkeen minulle tehtiin 400cc:n täyttö joulukuussa 2022, 300cc:n täyttö toukokuussa 2023 ja viimeisin 250cc:n täyttö elokuussa 2023. Rintani painavat nyt yhteensä noin 3,25 kg", Zeni Zounds kertoo.

Suunta kohti unelmaa

Vaikka rinnat ovat valtavat, Zeni ei ole erityisen huolissaan ympäröivän yleisön reaktioista.

"En oikeastaan katso ihmisiä ympärilläni tai kiinnitä huomiota siihen, katsovatko he minua. Mutta olen kuullut ystäviltäni, että saan paljon katseita", hän sanoo Daily Starille.

Zenillä ei ole aikomusta pysäyttää rintojensa suurentamista. Hän uskoo, että näyttävät rinnat saattavat auttaa häntä pääsemään viihdeteollisuuteen.

Ne ovat se, mistä minut tunnetaan. Saatan vitsailla olevani ammatiltani 'suuririntainen', mutta olen myös täysin vakavissani siitä," Zeni sanoo unelmanaan viihdyttää ihmisiä olemalla oma itsensä.

@zenizounds

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta rinnat TikTok Zeni Zounds
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!