Findance.com
18:10 - 06.09.2023 / viihde / Findance
Ikä vain numero? 56-vuotias TikTok-Niki näyttää, kuinka pysyä huippukunnossa ilman kuntosalia

TikTok-vaikuttaja Niki Wibrow, 56-vuotias fitness-intoilija, on elävä esimerkki siitä, ettei huipputerässä kunnossa pysyminen vaadi kuntosalijäsenyyttä.

Hän ei ainoastaan ylläpidä ihailtavaa vartaloa, vaan opettaa myös muita naisia saavuttamaan saman.

TikTokin fitness-ilmiö

Viime aikoina Niki on noussut TikTokin tähtitaivaalle jakamalla kotiharjoitteluvinkkejään.

Yli 162 000 seuraajaa keränneellä TikTok-tilillään hän inspiroi erityisesti yli 40-vuotiaita naisia ja vaihdevuosia eläviä.

Eräässä suositussa videossaan hän esittelee ylävartalon treenausta vastuspallon avulla, ja suosittelee toistamaan jokaista liikettä 20 kertaa.

Ylistystä ja kiitosta seuraajilta

Nikin seuraajat ovat ilmeisen kiitollisia sekä hänen antamistaan vinkistä että nuorekkaasta ja kunnollisesta ulkonäöstään.

Kommentit vaihtelevat kehuista hänen upeasta ulkonäöstään ihailuun hänen harjoittelurutiineistaan.

@nikiwibrowfitness #armexercisesforwomen #fitover50 #homeworkoutstotry

Sosiaalisen median lisäksi Niki tarjoaa henkilökohtaisia valmennussessioita. Hän on työskennellyt myös tunnettujen julkkisten, kuten Patsy Palmerin ja Sara Coxin, kanssa.

Ravinto ja terveys käsikädessä

Instagramissaan Niki keskusteli myös ruokavaliostaan. Hän korostaa ymmärtämisen tärkeyttä siitä, että ravitsemuksessa ei ole yhtä oikeaa tapaa, joka sopisi kaikille.

Vaikka hän ei noudata mitään muotidieettiä, hän on muokannut aterioitaan menopaussin myötä, lisäten enemmän proteiinia, viljoja, kasviksia ja lisäravinteita.

artikkelin avainsanat:
fitness naiskauneutta Niki Wibrow TikTok