Findance.com
12:10 - 05.09.2023 / viihde / Findance
Instagram-Ariella näyttää selluliittinsa bikineissä: "Se on kaunista"

Instagram-vaikuttaja Ariella Nyssa on tunnettu kehopositiivisuuden sanansaattaja, joka jakaa itserakkausneuvoja yli 740 000 Instagram-seuraajalleen.

Nyt Ariella on Daily Starin mukaan julkaissut Instagram-kuvia, joissa hän poseeraa rennosti rannalla värikkäissä bikineissä.

Kaiken huomion varastaa kuitenkin hänen itsevarma asenteensa ja rohkeutensa näyttää vartalonsa juuri sellaisena kuin se on.

Selluliitti on normaalia – ja kaunista

Instagramissaan Ariella kirjoitti: "Selluliitti on normaalia. Suurimmalla osalla meistä on näitä. Useimmat näkevät ne asiana, josta pitäisi päästä eroon. Minä näen ne ihmiskehon kauniina osana. Ne ovat kuin taideteoksia, jotka kertovat matkastamme täällä maan päällä ja kehojemme sisällä. Sinun selluliittisi on niin ainutlaatuinen, ja se on minusta niin kaunista. Aivan kerrassaan vertaansa vailla!"

Hän jatkoi viestiään kannustaen muita olemaan ostamatta selluliittivoiteita tai kuuntelematta neuvoja selluliitin poistamiseksi. Sen sijaan Ariella haluaa muidenkin näkevän selluliitin kauniina osana kehoa.

Lämmin vastaanotto somessa

Ihmiset ympäri maailmaa ylistävät hänen rohkeuttaan olla oma itsensä. Kommenttiosio täyttyi kannustavista viesteistä ja kehuista.

Yksi kommentoija totesi: "Toivon, että vaimoni olisi yhtä itsevarma kuin sinä. Hän on niin kaunis, kuten sinäkin."

Toinen lisäsi: "Olet ihana, ja ihailen sinua niin paljon."

Ariellan viesti on selkeä: Jokaisen naisen tulisi rakastaa vartaloaan sellaisena kuin se on, ja selluliitti on yksi niistä asioista, jotka tekevät meistä ainutlaatuisia.