Findance.com
18:10 - 04.09.2023 / viihde / Findance
TikTok-Brooke saa kiitosta - "Riippurinnat ovat normaalit"

Sosiaalinen media on täynnä "täydellisiä" kuvia ja videoita, jotka usein luovat paineita ja epärealistisia odotuksia ulkonäöstä.

Tässä maailmassa, jossa vertailu on arkipäivää, Brooke, suosittu TikTokin kehopositiivinen vaikuttaja, ottaa askeleen eri suuntaan.

Brooke, jolla on lähes 590 000 seuraajaa TikTokissa, on julkaissut videon, jossa hän rohkeasti näyttää ne kehon piirteet, jotka olivat aiemmin hänen epävarmuuden lähteitään. Hän esittelee arpijuovansa, "riippurintansa" ja muut ominaisuudet, jotka usein piilotetaan sosiaalisessa mediassa.

“On hämmästyttävää, miten helppoa on antaa väärä kuva itsestään sosiaalisessa mediassa. Mutta haluan kertoa, että jokainen 'epätäydellisyys' on TÄYSIN NORMAALIA,” Brooke sanoo videossaan.

Kiitollista palautetta seuraajilta

Brooken video on saanut paljon kiitosta ja positiivista palautetta. Monet katsojat ovat löytäneet lohtua ja inspiraatiota hänen viestistään.

"Brooke, tämä sai minut itkemään... Rakastan sinua", kirjoitti eräs kommentoija.

"Kirjaimellisesti rakastan sinua, autat minua tuntemaan itseni niin itsevarmaksi", sanoi toinen.

Toiset selittivät tunteneensa itsensä nähdyksi hänen videonsa ansiosta: "Kiitos niin paljon tästä. Sitä tarvittiin niin paljon", eräs katsoja sanoi.

Rakasta itseäsi sellaisena kuin olet

Brooke korostaa viestissään, että jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan. Ulkoiset "epätäydellisyydet" tekevät meistä yksilöllisiä ja erityisiä. Hänen viestinsä on selvä: rakasta itseäsi sellaisena kuin olet.

Tällaisissa hetkissä ymmärrämme, kuinka tärkeää on nähdä ja kuulla positiivisia viestejä ulkonäöstämme ja itsearvostuksestamme, erityisesti sosiaalisen median aikakaudella. Brooke on yksi niistä harvoista äänistä, joka rohkaisee meitä hyväksymään ja rakastamaan itseämme.

TikTok-video

@brookepaintain #loungesale