HBO Max
14:10 - 01.09.2023 / tv-sarjat / Findance
HBO Max: True Detective: Night Country viivästyy vuodelle 2024

HBO:n True Detective: Night Country -sarjan, jossa pääosissa ovat Jodie Foster ja Kali Reis, ensi-illan odotetaan siirtyvän hieman suunnitellusta.

Vaikka tarkkaa ensi-iltaa ei aiemmin ollut ilmoitettu, HBO:n rikosantologiasarjan neljäs osa sisällytettiin Maxin 2023 ohjelmiston esittelyvideolle yhtenä sen tulevista alkuperäissarjoista.

Nyt ensi-ilta on Varietyn mukaan listattu vuodelle 2024 sarjan verkkosivustolla, ja HBO on vahvistanut sen alkavan tammikuussa.

Viivästyksen tarkkaa syytä ei tiedetä, mutta useita TV-sarjoja ja elokuvia on siirretty kirjoittajien ja näyttelijöiden lakon vuoksi.

Rikostutkintaa Alaskassa

True Detective: Night Country sijoittuu Ennisiin, Alaskaan, jossa kahdeksan Tsalal Arctic Research Station -tutkimusaseman miestä katoaa jäljettömiin.

Ratkaistakseen tapauksen, etsivien Liz Danversin (Foster) ja Evangeline Navarron (Reis) on kohdattava menneisyytensä ja arktisen jään alla piilevät synkät totuudet.

Sarjassa näyttelevät myös John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett ja Anna Lambe.

True Detective: Night Country - teaser

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!