Netflix
20:10 - 31.08.2023 / tv-sarjat / Findance
Netflix jatkaa The Lincoln Lawyer -sarjaa kolmannella kaudella
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle vapun paras Spotify-soittolista, tallenna täältä

Netflix on ilmoittanut jatkavansa The Lincoln Lawyer -sarjaa kolmannella tuotantokaudella, joka koostuu 10 jaksosta.

Kausi perustuu Michael Connellyn ”The Lincoln Lawyer” -kirjasarjan viidenteen osaan "The Gods of Guilt".

Manuel Garcia-Rulfo palaa Mickey Hallerin rooliin. Myös Becki Newton (Lorna), Jazz Raycole (Izzy), Angus Sampson (Cisco) ja Yaya DaCosta (Andrea Freemann) on palaamassa rooleihinsa.

Kansainvälistä suosiota

"Olemme innoissamme tuodessamme 'The Lincoln Lawyer' -sarjan takaisin kolmannelle kaudelle. Ted Humphrey ja Dailyn Rodriguez ovat vieneet meidät syvemmälle Mickey Hallerin maailmaan, rakentaen hahmoja ja tarinoita, jotka ovat resonoineet maailmanlaajuisen yleisömme kanssa. Odotamme innolla, mitä heillä on varastossa kaikkien suosikkilakimiehelle", sanoo Netflixin Peter Friedlander.

Toinen kausi menestyi mainiosti

Netflixin toinen tuotantokausi julkaistiin 6. heinäkuuta ja perustui "The Lincoln Lawyer" -kirjasarjan neljänteen osaan, "The Fifth Witness".

Sarja seuraa Mickey Halleria (Garcia-Rulfo), joka pyörittää lakitoimistoansa Lincoln-autonsa takapenkiltä ja ottaa vastaan tapauksia suurista pieniin ympäri laajaa Los Angelesin kaupunkia.

Yli kuukausi toisen tuotantokauden ensi-illan jälkeen uusin osa on kerännyt yhteensä 40 miljoonaa katselukertaa ja on ollut top 10:ssä 81 maassa.