HBO
08:15 - 29.08.2023 / tv-sarjat / Findance
Kohistu HBO Max -sarja lopetetaan jo ensimmäiseen tuotantokauteen

HBO on päättänyt, että se ei jatka The Idol -sarjaa toiselle tuotantokaudelle, raportoi Deadline. Suomessa sarjaa on voinut seurata HBO Max -suoratoistopalvelussa.

Kyseessä oli kohuttu sarja, jonka loivat Euphoria-sarjan luoja Sam Levinson ja Abel Tesfaye, joka tunnetaan paremmin nimellä The Weeknd. Pääosissa nähtiin The Weeknd ja Lily-Rose Depp.

Ei ole yllätys, että sarja päätettiin lopettaa ottaen huomioon sen kriittinen ja kaupallinen vastaanotto.

Vaikka osa näyttelijöistä mainitsi toisen tuotantokauden mahdollisuuden haastatteluissa, sarjan sisäpiiristä kuultiin Deadlinen tietojen mukaan, että luojat eivät aloittaneet tuotantoa suunnitellen useamman tuotantokauden tarinaa.

Da’Vine Joy Randolph, joka näytteli yhtä Deppin esittämän pop-tähden Jocelynin managereista, sanoi aiemmin, että ensimmäinen tuotantokausi jätettiin tarkoituksellisesti avoimeksi toisen kauden mahdollisuuden vuoksi.

HBO:n edustaja totesi: "The Idol oli yksi HBO:n provosoivimmista alkuperäisohjelmista ja olemme tyytyväisiä vahvaan yleisöreaktioon. Pitkän harkinnan jälkeen HBO sekä sarjan luojat ja tuottajat ovat päättäneet, että toista tuotantokautta ei tule. Olemme kiitollisia näyttelijöille ja työryhmälle heidän uskomattomasta työstään."

The Idol sai ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa. Sarjassa seurataan Jocelynia (Depp), joka yrittää palata takaisin pop-musiikin huipulle hermoromahduksen jälkeen ja kokee intohimoisen romanssin yökerhon omistaja Tedrosin (Tesfaye) kanssa. Sarja käsitteli, viekö tämä romanssi Jocelynin uran huipulle vai tuoko se hänet sielunsa syvimpiin pimeyksiin.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!