Netflix
20:10 - 23.08.2023 / elokuvat / Findance
Netflix: Zack Snyder ohjaa avaruussotaa - tältä näyttää Rebel Moon

Zack Snyderin ohjaama scifi-elokuva, Rebel Moon, esittäytyy massiivisella avaruussodalla uudessa trailerissa, ja odotettu jatko-osa on myös saanut julkaisupäivän.

Elokuvan tarina: Galaksin kohtalo vaakalaudalla

Rebel Moon: Part One – A Child of Fire saapuu 22. joulukuuta 2023.

Toinen osa, The Scargiver, seuraa perässä 19. huhtikuuta 2024.

Sofia Boutellan esittämä Kora, arvoituksellinen nuori nainen, etsii taistelijoita torjuakseen galaktisen despootin, Regent Balisariuksen (Fra Fee), invaasion. Elokuvassa galaksin kohtalo on vaakalaudalla, kun pieni soturiryhmä yrittää vastustaa ylivoimaista vihollista.

Elokuvaprojektin juuret ja yhteistyö Netflixin kanssa

Mielenkiintoista on, että Rebel Moon sai alkunsa kun Snyder suunnitteli tarinaa Star Wars -universumiin ennen Disney-Lucasfilm -kauppaa.

Työstäessään aiempaa Netflix-hittiään Army of the Dead, Snyder päätti muuntaa idean itsenäiseksi elokuvaprojektiksi.

Snyderin ja Netflixin yhteistyö on hedelmällistä, sillä Army of the Dead -elokuva keräsi valtavasti katsojia ja jatko-osia on luvassa.

Visuaalinen ilotulitus trailerissa

Zack Snyder ei petä fanien odotuksia ainakaan teaserin osalta, sillä traileri tarjoaa visuaalisen spektaakkelin. Näyttelijäkaartiin kuuluu tunnettuja nimiä, kuten Charlie Hunnam ja Anthony Hopkins.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!