SkyShowtime
16:10 - 22.08.2023 / tv-sarjat / Findance
Koodinimi: Annika - suomalainen Nordic Noir -uutuussarja tulossa

Kun ajattelemme pohjoismaista rikosdraamaa, mielenmaisemaan nousee synkkiä metsiä, jännittäviä juonenkäänteitä ja unohtumattomia hahmoja. SkyShowtime aikoo pitää huolen siitä, että lisäämme listalle uuden nimen: Koodinimi: Annika.

AJ Annilan ohjaaman sarjan päähenkilöä esittää Sannah Nedergård, joka tekee debyyttinsä draamasarjan pääroolissa taidepetostutkija Emman/Annikan hahmossa.

Nedergårdin rinnalla nähdään joukko lahjakkaita näyttelijöitä, kuten Pekka Strang, Ardalan Esmaili, Eva Melander ja Helena Bergström.

Intohimolla tuotettu

"Tämän sarjan tekeminen oli intensiivisin työ minkä olen koskaan tehnyt, samalla minulla ei ole koskaan ollut näin hauskaa. Emman ja Annikan näytteleminen ei olisi ollut mahdollista ilman koko kuvausryhmää ja heidän taitavaa osaamista ja sydämellisyyttään. Mielestäni tämä sarja on tehty intohimolla.", Sannah Nedergård toteaa.

Tukholman elokuvajuhlien ulkoilmanäytöksessä julkaistu teaser-traileri antaa vihjeen siitä, mitä on odotettavissa. Draamaa, taideväärennöksiä ja kaksoiselämän tuomia haasteita – kaikki kiedottu yhteen kiehtovaksi tarinaksi.

Koodinimi: Annika - teaser-traileri