Rex Features / AOP
10:17 - 22.08.2023 / tv-sarjat / Findance
Elisa Viihde -sisältö jatkossa Ruutu Plus -palvelussa - Viaplay jää taakse

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Elisa Viihteen alkuperäissarjat tulevat lokakuusta saatavissa Ruutu+-tilauksella. Tämä tarkoittaa myös, että sarjat poistuvat Elisa Viihde Viaplaysta syyskuun lopussa. Palvelu tulee jatkossa kantamaan nimeä Viaplay.

Elisan ja Nelonen Median uuden yhteistyön visiona on tarjota suomalaisille laajempi valikoima korkealaatuista sisältöä, kuten alkuperäissarjoja, elokuvia, viihdeohjelmia ja urheilua.

Sami Aalto Elisasta mainitsee, että suomalaisten kiinnostus kotimaista sisältöä kohtaan on kasvussa ja yhteistyö Nelonen Median kanssa mahdollistaa laajemman ja keskitetyn tarjonnan.

Ruutu+ vahvistaa asemaansa kotimaisten sarjojen tarjoajana

Kari Laakso Nelonen Mediasta korostaa, kuinka Elisa Viihteen laadukas ja palkittu kotimainen sisältö vahvistaa Ruudun ohjelmakirjastoa ja tekee siitä entistä houkuttelevamman.

Yksi odotetuimmista julkaisuista on Ivalo-sarjan kolmas kausi, joka julkaistaan Ruudussa 4. lokakuuta.

Miten nauttia Elisa Viihteen sisällöistä tulevaisuudessa?

Kuluttajille tarjotaan helppo tapa nauttia Elisa Viihteen alkuperäissisällöistä. Syyskuun loppuun asti sisällöt ovat saatavilla Elisa Viihde Viaplay -palvelusta, ja lokakuusta lähtien Ruutu+-tilauksella. Elisa Viihde -asiakkaat voivat tehdä Ruutu+-tilauksen suoraan palvelun käyttöliittymästä.

Vaikka Elisa Viihteen alkuperäissarjat poistuvat Viaplaystä, Viaplayn suoratoistopalvelu ja kanavapaketit tulevat olemaan edelleen saatavilla Elisan kautta.

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!