Findance.com
08:10 - 22.08.2023 / viihde / Findance
Vaimo peitti miehensä silmät Oppenheimer-elokuvan intiimeissä kohtauksissa - Taustalla miehen "pettäminen"

Jourdan Kehr paljasti TikTok-videollaan traagisen luottamuksen menetyksen aviomiehensä kanssa, kun löysi tämän katsomasta aikuisviihdettä.

Tämä kokemus, jota Jourdan kuvailee "pettämiseksi", johti siihen, että hän päätti asettaa ehtoja myös tavallisten elokuvien katsomiselle.

Oppenheimerin kuumat kohtaukset aiheuttavat kiistaa

Oppenheimer-elokuvassa on useita intiimejä kohtauksia näyttelijöiden Cillian Murphyn ja Florence Pughin välillä.

Vaikka monet pitävät näitä kohtauksia tärkeinä elokuvalle, Jourdan otti toisenlaisen näkökulman ja halusi suojella aviomiestään niiltä.

Kun intiimi kohtaus alkoi, Jourdanin aviomiehen oli suljettava silmänsä ja nojata päänsä vaimonsa olkapäähän. Jourdan piti huolen, että hänen miehensä ei nähnyt yhtään liikaa.

"Olimme valmistautuneet tähän," Jourdan kertoo TikTokissa.

Nettikansa reagoi voimakkaasti

Monet sosiaalisen median käyttäjät eivät voineet ymmärtää Jourdanin reaktiota.

"Eikö tässä ole liioittelua?" ja "Miksi edes katsoa elokuvaa, jos et halua nähdä kaikkea?" olivat vain muutamia monista kommenteista.

Jourdan Kehrin toiminta on nostattanut keskustelua siitä, missä menevät suhteen rajat ja kuinka paljon toinen voi puuttua toisen valintoihin. Vaikka jokainen suhde on yksilöllinen, on tärkeää muistaa kunnioitus ja ymmärrys molemmin puolin.

TikTok-video

@thatsnotlove #fightforlove #thatsnotlove #thatsanaddiction #infidelity #marriageadvice #marriagelife #monogamy #corn #cornaddiction #healing #trauma #recovery #betrayalrecovery #betrayaltrauma #betrayal #ihatecorn #coercionisnotconsent #coercion #cancelcorn #motherhood #womanhood #radicalfeminism #radfem

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!