Cynthia Anderson / Shutterstock / AOP
06:10 - 22.08.2023 / pelit / Findance
Charles Martinet jättää Marion ääniroolin taakseen: "Olette sydämessäni aina ykkösiä"

Tunnettu Nintendo-ikoni Charles Martinet, mies Marion äänen takana yli kolmen vuosikymmenen ajan, ilmoittaa nyt siirtyvänsä uuteen tehtävään.

Uudessa roolissaan "Mario-lähettiläänä" Martinet aikoo kiertää maailmaa ja olla vuorovaikutuksessa Nintendon pelien faneihin.

Tämä tarkoittaa kuitenkin, että hän ei ole osallisena tulevassa Super Mario Bros. Wonder -pelissä, joka julkaistaan 20. lokakuuta Nintendo Switchillä.

Nintendo kuitenkin kertoi olevansa innoissaan Martinetin uudesta roolista ja aikoo kunnioittaa hänen mittavaa perintöään yhtiössä.

Ikonisin pelihahmon ääni

Aloittaessaan Nintendolla vuonna 1991, Martinet loi historian ikonisimman pelihahmon äänen. Hänen energinen italialainen korostuksensa Mariolle esiteltiin ensimmäisen kerran pelissä Super Mario 64.

Tämän jälkeen hän on antanut äänensä yli 150 peliin, mukaan lukien hitit kuten Mario Kart ja Super Mario Galaxy.

Tulevaisuuden suunnitelmat

Vaikka Martinet jättääkin jäähyväiset äänirooleille, hän ei ole valmis jättämään Mario-maailmaa. Uudessa Mario-lähettilään roolissaan hän jatkaa yhteistyötä Nintendon kanssa ja aikoo levittää Mario-rakkauden ilosanomaa ympäri maailmaa.

Lopuksi Martinet jakoi koskettavat sanansa fanien kanssa Twitterissä: "Uusi seikkailuni alkaa! Olette kaikki ykkösiä sydämessäni!"