Findance.com
18:10 - 19.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja myy kaikenlaisia palveluita - "Raha todella kiihottaa minua"

Nova Jewels on kameramalli ja TikTok-vaikuttaja, joka on tehnyt omaisuuden erilaisilla palveluillaan - mutta kaikki ei ole pelkkää nakuilua.

26-vuotias Nova Jewels siirtyi alalle kolme vuotta sitten menetettyään työpaikkansa hääkoordinaattorina. Ja hän näyttää nauttivan siitä suunnattomasti.

Rohkea malli on kerännyt 62 000 puntaa aloitettuaan kameratyön ja myöntää avoimesti, että mikään ei kiihota häntä niin kuin raha.

"Ainoa asia, joka saa minut kiimaiseksi nykyään, on raha", hän totesi rehellisesti Daily Starille.

"Jos en saa maksua, en ole kiinnostunut."

@nova_jewels

My palette is

Paint The Town Red - Doja Cat

Nopea menestys

Nova on aina ollut määrätietoinen urallaan.

"Olin mukana täysillä ja yritin kaikkeni tullakseni huomatuksi. Tiesin olevani menestynyt, mutta en koskaan odottanut saavuttavani näin paljon niin lyhyessä ajassa", hän sanoi.

Suuri osa Novan tuloista tulee erikoisista pyynnöistä. Hiljattain fanit ovat maksaneet hänelle 100 puntaa käydessään vessassa tai kuvatessaan hammaslääkärissä käyntiään.

Mutta hänen suosikkityönsä liittyy siihen, että mies maksaa hänelle rahaa siitä, että hän sivuuttaa tämän täysin.

Yhdessä outoista pyynnöistä mies halusi Novan täysin sivuuttavan hänet.

"Olin keittiössä ja tein itselleni kahvia ja jotain syötävää. 20 minuuttia myöhemmin – yksityistilassa – hän oli kuluttanut 60 puntaa", hän kuvaili.

@nova_jewels

I get ready and then stand infront of the camera for an hour like

original sound - NovaJewels

Kameramaailma dokumentissa

Nova on innoissaan näyttämään kameramaailman kaikki puolet ja esiintyi äskettäin Channel 4:n dokumentissa "Confessions of a Cam Girl".

Hän kertoi, että on vaikeaa erottua joukosta tässä tiiviissä alalla.

"Toivon, että ihmiset tulisivat avoimemmiksi tätä alaa kohtaan ja ymmärtäisivät, mitä 'kameratytön' työ pitää sisällään", hän sanoi.

Novan tarina on inspiraatio monille ja muistutus siitä, että menestys vaatii kovaa työtä ja rohkeutta ottaa riskejä, huolimatta siitä, mitä muut ajattelevat.

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta Nova Jewels TikTok