Netflix
14:10 - 17.08.2023 / tv-sarjat / Findance
Scott Pilgrim palaa! Uusi anime-sarja valloittaa Netflixin

Scott Pilgrim -fanit saavat pian aihetta juhlaan, kun Scott Pilgrimin maailma tekee paluun - tällä kertaa anime-sarjana Netflix-suoratoistopalvelussa.

Scott Pilgrim Takes Off on uusi Japanilais-Amerikkalainen anime-sarja, jonka ovat kehittäneet Bryan Lee O'Malley ja BenDavid Grabinski. Sarja perustuu Scott Pilgrimin sarjakuvaromaaneihin ja monille on ilo kuulla, että vuonna 2010 ilmestyneen elokuvan näyttelijäkaarti palaa rooleihinsa ääninäyttelijöinä.

Kahdeksan jaksoa käsittävä sarja julkaistaan Netflixissä 17. marraskuuta 2023.

Mukana ovat muun muassa:

Michael Cera (Scott Pilgrim)
Mary Elizabeth Winstead (Ramona Flowers)
Chris Evans (Lucas Lee)
Anna Kendrick (Stacey Pilgrim)

Tuotanto ja tausta

Huhut sarjan tuotannosta alkoivat jo tammikuussa 2022. Netflix ja Universal Content Productions ilmoittivat tuolloin kehittelevänsä anime-sarjaa Scott Pilgrimin sarjakuvaromaaneihin perustuen. Maaliskuuhun 2023 mennessä sarja sai vihreää valoa.

Musiikki ja ääniraita

Joseph Trapanese vastaa sarjan musiikista, ja Anamanaguchi, joka on aiemmin tehnyt musiikkia elokuvan videopeliversioon, tarjoaa kappaleitaan sarjaan.

Scott Pilgrim Takes Off - teaser-traileri

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!