Findance.com
02:10 - 17.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja kiittelee kurvejaan: "Koko ei määritä treffielämääni!"

TikTok-palvelussa suosioon noussut body positive -vaikuttaja Jewlieah on viestinsä kanssa ajankohtaisempi kuin koskaan, raportoi Daily Star.

Hän on ottanut tehtäväkseen murtaa ennakkoluuloja ja näyttää, että itsevarmuus ja itsearvostus eivät katso kokoa.

Rakkaus itseensä edellä kaikkea

Hiljattain julkaisemassaan videossa Jewlieah siirtyi pois aiemmista TikTok-tempauksistaan ja keskittyi enemmän ulkonäköönsä ja itsearvoonsa.

Videossa hän poseeraa uima-altaan asukokonaisuudessa, joka korostaa hänen muotojaan.

Hän julistaa ylpeänä: "Kokoni ei ole koskaan estänyt minua saamasta sitä ihmistä, kenet haluan."

@jewlieah

Videonsa alla hän sai valtavan määrän myönteisiä kommentteja ja tukea. Fanit ylistivät häntä kommentein kuten "Totta puhut", "Amen, sisko!" ja "Olet upea."

Muoti ei katso kokoa

Jewlieah on aina ollut sitä mieltä, että vartalon koko ei saisi määrittää pukeutumistyyliä.

Yhdessä videossaan hän nähdään tiukasti istuvissa treenilegginsseissä ja paljastavassa crop topissa, tekstinä "En välitä siitä, että olen ISO. Aion käyttää valkoisia vaatteita, crop toppeja ja tiukimpia vaatteita, joita olet koskaan nähnyt."

Toinen hänen videoistaan, joka on kerännyt paljon huomiota, näkee hänen avoimesti tunnustavan rakastavansa itseään juuri sellaisena kuin on.

@jewlieah

DJChose x Buss It - djchose

Jewlieahin viesti on selvä: itsevarmuus ja itsearvostus eivät ole kiinni ulkonäöstä tai koosta. Hänen viestinsä rohkaisee monia hyväksymään ja rakastamaan itseään sellaisina kuin ovat.