Findance.com
00:10 - 16.08.2023 / viihde / Findance
Tosielämän merenneito: "Minulle sanottiin, että olen liian lihava seuraamaan unelmiani"

Kun Danielle Cecil oli nuori, hänelle kerrottiin olevansa liian lihava seuraamaan unelmiaan.

Nyt hän näyttää pitkää nenää skeptikoille ja elää unelmaansa ammattimaisena plussakokoisena merenneitona.

Yhteiskunnan paineista kohti unelmia

Danielle muistuttaa meitä siitä, kuinka yhteiskunta voi asettaa tiukkoja normeja ja odotuksia, erityisesti kun kyseessä on ulkonäkö ja koko.

"Kun olin nuori, minua neuvottiin välttämään balettia ja voimistelua, koska olin liian suuri. Kuvittele, jos olisin silloin sanonut haluavani olla merenneito!", hän sanoo The Sunille.

Mutta Danielle ei antanut ympäröivän maailman määrittää itseään tai rajoittaa hänen intohimojaan. Hän elää nyt unelmaansa ja esiintyy Merenneito Kehlanina, tuoden iloa sekä lapsille että aikuisille juhlissa ja tapahtumissa.

@mermaid_kehlani #biggirlsslay #ootd #mermaids #plussizemermaid #thenotsolittlemermaid #floridasrpings #fyp #plussizelife @Siren_Laveau @GoPro

Kannustava viesti kaikille

Danielle ei ole vain ammattimainen merenneito; hän on myös inspiraation lähde monille.

"Haluaisin, että ihmiset kaikkialla inspiroituvat elämään elämäänsä täysillä, riippumatta siitä, minkä kokoisessa kehossa he ovat", hän sanoo The Sunille.

Hän rohkaisee muita olemaan pelkäämättä muiden mielipiteitä ja nauttimaan elämästä: "Anna ihmisten puhua. Sinä ansaitset onnen."

Danielle toivoo, että esimerkkinsä kautta muutkin ymmärtävät, että ulkonäkö tai koko eivät rajoita heidän mahdollisuuksiaan seurata unelmiaan.

"Toivon, että joku nuori näkee minut ja uskoo, että hänkin voi saavuttaa omat unelmansa."

@mermaid_kehlani Plus size mermaids exist and we are just as beautiful. Celebrate the body you have and what it allows you to achieve. Stop cutting yourself down and start hyping yourself up! You ARE beautiful!! #mermaids #merpeople #plussizemermaid #biggirlsslay #ootd #bbwbarbie #professionalmermaid #holdyourbreath #thingstodoinjacksonvillefl #springs