Rex Features / AOP
18:10 - 14.08.2023 / viihde / Findance
Suurista rinnoista kiusattiin - Nyt avautuu David Hasselhoffin tytär Hayley, 30

Hayley Hasselhoff oli kerran kiusattu nuori tyttö, mutta nyt hän loistaa plussakoon mallina ja toivoo inspiroivansa muita naisia omaksumaan kurvinsa.

Hayley Hasselhoff on tunnettu kehopositiivisuuden edelläkävijänä, mutta hänen itseluottamuksensa ei aina ollut huipussaan.

Tämä 30-vuotias malli, joka on David Hasselhoffin ja Pamela Bachin tytär, joutui kiusaamisen kohteeksi nuoruudessaan ennen kuin hänestä tuli plussakoon malli.

Hayley kertoi Mirrorille: "Koin musertavaa sosiaalista ahdistusta ja koulunkäynti oli vaikeaa. Minua kiusattiin rintojeni koon takia ja pilkattiin siitä, että käytin rintaliivejä. Kaikki tämä murenti itsetuntoani, ja lopetin uimakilpailuihin osallistumisen, koska olin tietoinen vartalostani."

Mutta kun Hayley varttui, hän alkoi tuntea olonsa mukavammaksi omassa kehossaan.

Hayley muisteli: “Isäni, David Hasselhoff, oli valtava tähti Baywatchissa ja hänellä oli paljon yhteyksiä alalle. Hänen inspiroimanaan halusin näyttelijäksi, mutta päädyinkin malliksi. 14-vuotiaana minut kiinnitettiin mallitoimistoon, mikä vahvisti itseluottamustani."

Edelläkävijä

Kun Hayley astui mallimaailmaan, plussakoon malleja oli harvassa. Ja koska hän erottui muista catwalk-tähdistä, hän kohtasi paljon vastustusta, joka vaikutti hänen mielenterveyteensä.

Kuitenkaan itserakkautta edistävä Hayley ei antanut tämän estää itseään. Hän tiesi, kuinka tärkeää oli olla edelläkävijä muille kurvikkaammille naisille, sillä "ihmisten on voitava samaistua malleihin muotia katsoessaan".

Kun Hayley alkoi juhlistaa vartaloaan, hänen itseluottamuksensa kasvoi valtavasti. Hän on sittemmin allekirjoittanut sopimuksen Ford Modelsin kanssa ja hänellä on mojova Instagram-suosio. Vuonna 2021 hänestä tuli ensimmäinen plussakoon malli, joka koristi Saksan Playboyn kantta.

Hayley toivoo, että hänen tarinansa rohkaisee muita naisia tekemään samoin.

Hän toteaa Mirrorin haastattelussa: "Niin monet jäävät paitsi mahdollisuuksista ja kokemuksista, koska he ovat huolissaan ulkonäöstään, ja se on niin surullista. Pukeudu rohkeasti uimapukuun! Etsi vaatteita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi ja valitse sinulle sopivat tyylit. Ennen kaikkea, älä murehdi muiden mielipiteistä. Itseluottamus on seksikkäintä mitä on. Kaikkien tarinamme ovat niin tärkeitä, joten kerro omasi äänekkäästi ja vakaumuksella."