Findance.com
08:10 - 14.08.2023 / viihde / Findance
Elon Musk härnää Mark Zuckerbergia: "Zuck on pelkuri"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Elon Musk ja Mark Zuckerberg ovat joutuneet näkyvästi erimielisyyksiin. Musk on nyt kutsunut Facebookin perustajaa "pelkuriksi" Meta-perustajan ehdotettua siirtymistä eteenpäin heidän välisestä erimielisyydestään.

Alkujaan kaksikko oli sopinut näyttävästä ottelusta, joka esitettäisiin heidän sosiaalisen median alustoillaan. Ottelun päivämäärästä ei kuitenkaan koskaan päästy yhteisymmärrykseen. Zuckerberg ehdotti julkisessa lausunnossaan, että häkkiottelu olisi syytä unohtaa.

Vastauksena Zuckerbergin lausuntoon Musk twiittasi X:ssä (entinen Twitter): "Zuck on pelkuri (chicken)." Hän lisäsi vielä, ettei Zuckerberg voisi syödä Chick-fil-A -kanaravintolassa, "koska se olisi kannibalismia (chicken tarkoittaa myös kanaa)."

Zuckerberg ei jättänyt kommentteja huomiotta. Hän vastasi Threads-palvelussa: "Luulen, että voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että Elon ei ole tosissaan ja on aika siirtyä eteenpäin." Hän myös viittasi tarjoukseen tehdä ottelusta laillinen hyväntekeväisyystapahtuma ja totesi, että jos Musk ei vahvista päivämäärää eikä ota taistelua tosissaan, on aika unohtaa koko juttu.

Elon Musk vastasi lupaamalla ilmestyä Mark Zuckerbergin kotiin Palo Altossa ja haastoi Facebookin perustajaa otteluun. "Vaikka pidän sitä hyvin epätodennäköisenä, kun otetaan huomioon kokoeromme, ehkä sinä olet nykyajan Bruce Lee ja voitat jotenkin", Musk kirjoitti.

Jäämme seuraamaan, miten tämä miljardöörien välinen "taistelu" etenee...

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!