Findance.com
12:10 - 12.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-kurvitar paljastaa, kuinka hänen rintojaan tuijotetaan jatkuvasti
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

30-vuotias TikTok-vaikuttaja Strawberry Belle avautuu nyt siitä, kuinka hänen rintojaan tuijotetaan jatkuvasti, mikä on uuvuttavaa.

Tämä kurvikas kaunotar paljastaa The Sunille, että ihmiset tuijottavat hänen rintojaan jatkuvasti.

”Kun olen ulkona, rintani saavat paljon huomiota. Toivoisin, että voisin mennä kauppaan ilman, että rintojani tuijotetaan. Se alkaa käydä raskaaksi,” hän kertoo The Sunille.

Hän ymmärtää, että tuijottaminen on väistämätöntä, mutta toivoisi silti, ettei se olisi niin selvää. Strawberry kasvoi vihaten vartaloaan, koska hän tunsi itsensä liian suureksi. Hän on sittemmin ymmärtänyt olleensa väärässä. Nyt hän on oppinut rakastamaan itseään ja ulkomuotoaan.

@strawberrybellexo

Strawberry kertoo: "On suuri ero, kun rintani kiinnittävät huomiota ja kun minua tuijotetaan liikaa, puhumattakaan huutelusta tai viheltelystä. Se voi tuntua epämukavalta ja pelottavalta."

Vaikka Strawberry ei erityisesti pidä rintaliivien käytöstä, hän on hyväksynyt sen välttämättömyyden.

"Rintaliivit ovat epämukavia ja rajoittavia, ja kooltani ne ovat myös kalliita. Rintani ovat niin painavat, etten voi olla käyttämättä liivejä kovin kauan, muuten se sattuu."

@strawberrybellexo

Hän lisää, että vaikka hän pitää kauniista alusvaatteista, hänellä on vaikeuksia löytää oikean kokoisia rintaliivejä.

"Useimmat kuvauksiin käyttämäni alusvaatteet eivät ole käytännöllisiä päivittäiseen käyttöön, koska ne eivät ole oikean kokoisia. Yleensä käytän urheilurintaliivejä tai tiukkoja paitoja kameroiden ollessa pois päältä."

Strawberry kertoo The Sunille myös, että hän saa paljon negatiivista palautetta nettitrolleilta, mutta hän säälii enemmän näitä ihmisiä kuin suuttuu heille.

"Surullista on se, että jotkut tuntevat tarvetta arvostella tuntemattomia netissä."

@strawberrybellexo

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta rinnat Strawberry Belle TikTok
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!