Findance.com
18:10 - 13.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja: "80-kiloinen voi pukeutua bikineihin piste"

TikTok-vaikuttaja on tehnyt selkeän kannanoton sen suhteen, mitä voi ja ei voi pukea keholleen kesällä.

Huolimatta kriittisistä kommenteista, jotka ehdottavat yksiosaisen uima-asun käyttöä, Karissa on päättänyt näyttää esimerkkiä ja kumota kommentoijien esittämät kauneusstandardit.

Karissa, joka painaa noin 82 kg, jakoi uuden videon yli 170 000 TikTok-seuraajalleen, kertoo The Sun.

Videolla hän vastasi arvostelijoille, jotka olivat ehdottaneet, että hän näyttäisi paremmalta yksiosaisessa uima-asussa. Hän nauraa tällaisille kommentteille ja vaihtaa kirkkaansiniseen bikinien yläosaan ja värikkääseen alaosaan.

"Sivuutan kauneusstandardit ja käytän bikineitä joka tapauksessa," Karissa julisti videossaan. Hän kehotti myös muita naisia rohkaistumaan ja nauttimaan kesästä täysillä.

@selfcarewithkarissa

Ok my hippie dippies, tell me you’re letting the cheeks out this summer please and thank you

Videon kommenttikenttä täyttyi pian ihmisistä, jotka jakavat ajatuksensa Karissan asuvalinnasta. "Näytät ihan Tuhkimolta tuossa yläosassa ja meikissä," eräs käyttäjä huomautti.

Muut ylistivät hänen ulkonäköään ja kehuivat, kuinka onnelliselta ja kauniilta hän näyttää.

Karissan rohkeus inspiroi myös muita samankokoisia naisia. "Näytät mahtavalta ja minäkin painan 82 kg," kirjoitti yksi katsoja. Toinen lisäsi: "Ole hyvä ja näytä se mahtava vartalosi!"

@selfcarewithkarissa #bodyconfidence #selflove #bathingsuit #bathingsuithaul #swimhaul #swimwear #beachgrwm #tryon #selfcarewithkarissa

Kauneus ei ole sidoksissa painoon tai kokoon. Jokaisella on oikeus tuntea olonsa mukavaksi ja kauniiksi omassa kehossaan ja pukeutua haluamallaan tavalla.

Muotivaikuttaja on tehnyt selkeän kannanoton sen suhteen, mitä voi pukea keholleen kesällä. Huolimatta kriittisistä kommenteista, jotka ehdottavat yksiosaisen uima-asun käyttöä, Karissa on päättänyt näyttää esimerkkiä ja kumota kauneusstandardit.

artikkelin avainsanat:
bikinit naiskauneutta TikTok