Findance.com
12:10 - 11.08.2023 / viihde / Findance
TikTok-miljonäärimalli, joka tunnetaan jättimäisestä takapuolestaan, paljastaa työnsä varjopuolet

TikTok-tähti, joka on tienannut jo ensimmäisen miljoonansa esittelemällä jättimäistä takapuoltaan verkossa, kertoo faneilleen mallina työskentelyn seurauksista.

28-vuotias Steph Oshiri, kotoisin Ontariosta, Kanadasta, irtisanoutui meikkitaiteilijan työstään vuonna 2020. Hän aloitti rohkeiden kuvien myynnin verkossa, aluksi piilottaen kasvonsa kamerasta, mutta tienaten silti jopa n. 2 000 euroa joka kuukausi, kertoo Daily Star.

Muutama kuukausi sitten Steph ilmoitti ansainneensa yli miljoona euroa OF-palvelun kautta.

Vaikka tämä kurvikas kaunotar onkin tyytyväinen elämäänsä verkossa, hän myöntää nettisuosion varjopuolet.

Äskettäisessä videossa Steph vastasi fanin kommenttiin, joka kysyi häneltä työnsä seurauksista.

"Luulen, että kysyt minulta tämän työn seurauksista, joten yritän antaa sinulle lyhyen yhteenvedon siitä, mitä seurauksia tämän alalle siirtymisellä on ollut minulle tähän mennessä", Steph Oshiri sanoi.

"Suurin seuraus on ehdottomasti ollut se, miten tämä työ on muuttanut näkemystäni ihmisistä, itsestäni ja siitä, miten olen vuorovaikutuksessa tuntemattomien kanssa."

"Se on täysin rikkonut harhaluuloni siitä, että suurin osa ihmisistä on luonnostaan hyviä. Se on avannut silmäni sille, kuinka julmia ihmiset voivat olla."

"Vaikka tämä tapahtuukin verkossa, ja luulen, että useimmat julmat kommentit tulevat ihmisiltä, jotka ovat jatkuvasti verkossa, se on vaikuttanut myös todelliseen elämääni ja siihen, miten kohtelen ympäröivää todellista maailmaa, mikä on todella kurjaa."

"Olen myös alkanut jossain määrin vihata sosiaalista mediaa, mikä on kaksiteräinen miekka, koska se pitää minut hengissä. Mutta kyllä, sillä on ehdottomasti ollut henkinen vaikutus."

@stephbaby333 Replying to @Chey

TikTok-käyttäjät kommentoivat rohkaisevasti häntä jatkamaan ja vastustamaan vihaajia.

Eräs käyttäjä kirjoitti: "Voi ei, jatka positiivisella mielellä."

Toinen kommentoi: "Kiitos rehellisyydestäsi. Harmi, että maailma on niin kurja, mutta pidä pääsi pystyssä."

Kolmas lisäsi: "Mielestäni olet ehdottoman kaunis."

@stephbaby333 #plussizeswimwear

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta Steph Oshiri TikTok