Findance.com
16:10 - 11.08.2023 / viihde / Findance
Augie - Omalla äänelläsi puhuva tekoäly tekee videontuotannosta helpompaa
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Aug X on julkaissut uuden sovelluksen nimeltä Augie, joka mullistaa tavan tehdä videoita, kertoo The Verge.

Tämä tekoälypohjainen alusta mahdollistaa oman äänesi kloonaamisen videoproduktioihin ilman, että sinun tarvitsee itse äänittää.

Augien avulla käyttäjät voivat tallentaa oman äänensä, minkä jälkeen he voivat kloonata sen ja käyttää ääntä eri videoissaan. Tämä sovellus on suunnattu erityisesti markkinointitiimeille ja sosiaalisen median luojille, mahdollistaen selostuksen, kuvien, tekstin ja musiikin lisäämisen videoihin entistä nopeammin.

Jeremy Toeman, Aug X:n perustaja, kertoi The Vergelle, että idea äänen kloonausominaisuudesta syntyi, kun monet käyttäjät eivät halunneet puhua suoraan mikrofoniin tai äänittää puheosuuksiaan.

Augien äänen kloonaus ei ole ainoa uudistus. Sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden lisätä videoon valokuvia sekä tekoälyllä luotuja kuvia.

Vaikka äänen kloonaus ei ole uusi konsepti, Aug X:n lanseeraus on merkittävä askel alalla, sillä se integroi teknologian osaksi laajempaa palvelukokonaisuutta. Teknologian mahdolliset riskit ja tekijänoikeuskysymykset ovat toki pinnalla, ja Aug X onkin kiinnittänyt erityistä huomiota varmistamaan käyttäjiensä yksityisyyden.