Warner Bros. Pictures
22:10 - 08.08.2023 / elokuvat / Findance
James Gunn antanut tukea Suicide Squad -leffan Ayer-leikkaukselle

David Ayerin ohjaaman Suicide Squad -elokuvan alkuperäinen versio on aiheuttanut sosiaalisessa mediassa paljon keskustelua.

Ayer kertoo saaneensa tukea DC Studiosin uudelta pomolta, James Gunnilta, ja uskoo että hänen leikkauksensa tulee vielä näkemään päivänvalon, raportoi Variety.

Ayerin vastaus kritiikkiin

Kun yksi Twitter-käyttäjistä kyseenalaisti, miksi Ayer vielä seitsemän vuoden jälkeen elokuvan ensi-illasta edistää omaa versiotaan elokuvasta, Ayer vastasi:

”Sitä kohtaan on valtavaa uteliaisuutta ja kiinnostusta monien ihmisten keskuudessa. Olen tietoinen siitä, että on myös ryhmä ihmisiä, jotka nauttivat elokuvan pilkkaamisesta. Kommenttisi on täydellinen esimerkki siitä, miten monet suhtautuvat negatiivisesti 2016 elokuvaan.”

Taustaa Ayerin leikkauksesta

David Ayer on vuosien varrella ollut avoin siitä, että Warner Brosin julkaisema versio Suicide Squad -elokuvasta vuonna 2016 ei ollut hänen suosimansa.

Ayer on maininnut aiemmin, että hänen versionsa on parempi kuin studion julkaisema versio ja että vain harvat ovat nähneet sen oikeassa muodossa.

Jotkut Ayerin alkuperäisen elokuvan näyttelijöistä, kuten Will Smith, ovat myös ilmaisseet tukensa Ayerin leikkauksen julkaisulle.