MTV Oy
20:10 - 04.08.2023 / tv-sarjat / Findance
Viki Eerikkilä luotsaa uutta Ei saa nauraa -ohjelmaa, jossa kilpailijat naurattavat toisiaan
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla alkaa 1. syyskuuta uusi viihdeohjelma nimeltä Ei saa nauraa, jota isännöi Viki Eerikkilä.

Ohjelmassa joukko Suomen hauskimpia henkilöitä kokoontuu unohtumattomalle mökkiviikonlopulle, jossa yksi sääntö on ylitse muiden: ei saa nauraa. Kilpailijat yrittävät kaikin tavoin saada toisensa murtumaan nauruun.

Ohjelmassa käydään läpi naurunpidätyskierroksia, joissa jokainen hymy tai naurahdus tuo kilpailijalle miinuspisteitä. Toisaalta, jos kilpailija saa muut nauramaan tai on erityisen aktiivinen, hän voi ansaita plussapisteitä. Eniten miinuspisteitä keränneet kilpailijat joutuvat poistumaan kisasta.

Viki seuraa mökin tapahtumia tarkasti takahuoneesta käsin kameroiden välityksellä ja jakaa pisteitä. Pudonneet kilpailijat siirtyvät takahuoneeseen iloitsemaan mukana olevista vielä kisassa oleville ja vaikuttamaan pelin kulkuun yhdessä Vikin kanssa.

Kauden aikana nähdään erilaisia teemakierroksia, kuten kaaokseen päättyvä illalliskierros, piinaava roast-kierros, hahmokierros, speed jokingia ja nauruhepulin herättelevä yökierros. Lisäksi on useita avoimia kierroksia, joissa kilpailijoilla on täysin vapaa sana ja tapa hauskuuttaa toisiaan.

Mökillä koetaan monenlaisia tilanteita ja yllätyksiä, kuten monikymmenpäisen soittokunnan esitys, valtion virallinen huumorintarkastaja, vauvanhoitoa ja leikkisä koiranpentujen ilmestys. Kilpailijoiden taito pitää pokerinaama ja saada toiset nauramaan joutuvat koetukselle tässä hauskassa ja vaativassa kilpailussa.

Ohjelmassa nauruhermoja kutkuttavat näyttelijä Joonas Kääriäinen, näyttelijä Miitta Sorvali, kirjailija Paula Noronen, tubettaja Jaakko Parkkali, näyttelijä Linnea Leino, juontaja-koomikko Janne Grönroos, näyttelijä Jaana Saarinen, koomikko Ali Jahangiri, mediahahmo Perttu Sirviö ja radiojuontaja Karoliina Tuominen.