Findance.com
02:10 - 29.07.2023 / viihde / Findance
Jättirintainen TikTok-tähti: "On kuin ihmiset haluaisivat loukkaantua rinnoistani"

TikTok-vaikuttaja ja äiti Kayleigh, jolla on 34KK-kupin rinnat, kertoo The Sunille, kuinka hän joutui sheimauksen kohteeksi vieraalta henkilöltä, joka paheksui hänen tiukkaa asuaan.

Kayleigh nautti kahvilassa kakusta ystävänsä kanssa, kun hän kuuli outoa ääntä. Kun hän katsoi ylös, hän huomasi, että äänen aiheuttaja oli nainen, joka tuijotti suoraan häneen ja tuhahteli.

Kayleigh päätti olla reagoimatta ja keskittyi sen sijaan kakkuunsa, jättäen huomiotta julman kommentin.

Hän sanoi The Sunille: "Minulla ei ole aavistustakaan, mikä hänen ongelmansa oli. Hän ei välittänyt siitä, tiesinkö minä hänen ongelmastaan, koska hän tuijotti meitä. Se teki minusta erittäin epämukavan ja vähän nolostuneen, mutta en tehnyt mitään väärää. Hän oli vain toinen loukkaantunut Karen. Ihmisten pitää rentoutua rintojen suhteen."

@jiggly_jugs_x it is what it is. A breakfast plate . #timesaver #nicetobenice #prep #coparent #badtan #normal #mumsoftiktok #organisation

Kayleigh oli pukeutunut päivää varten keskustan Lontoossa eikä hänen valtavia rintojaan ollut lainkaan esillä.

Mutta jostain syystä hänen tiukka valkoinen yläosansa ja mustat legginsinsä herättivät silti täysin vieraan naisen huomion.

Outo tilanne kesti noin viisi minuuttia ennen kuin paheksuva nainen lähti.

Kayleigh sanoi: "Olin pukeutunut asiallisesti. Ei niin, että rintani olisivat olleet levällään pöydällä. Se olisi tehnyt koko tilanteesta ymmärrettävämmän, koska silloin olisin ollut se outo."

Kayleigh päätti olla reagoimatta ja merkitsi sen toiseksi ikäväksi tapaukseksi, jonka hänen rintansa aiheuttivat.

@jiggly_jugs_x hi #hello #sugardaddy #london #catchupwithme #catchup

Hän sanoi The Sunille: "Istuin vain siinä ja join kahviani. Nauran sen pois, koska tällaista tapahtuu minulle koko ajan. On kuin ihmiset haluaisivat loukkaantua rinnoistani.

"Ei ole mitään järkeä minun loukkaantua ja suuttua. Olen tottumassa siihen. Kohautin vain olkapäitäni ja nautin kakustani."

Ahkerasti TikTok-sisältöä tuottava Kayleigh sanoo, että hän jättää usein rintaliivit pois, koska on vaikea löytää sopivia.

Hän kärsii usein selkäkivusta ja muista ongelmista, jotka johtuvat hänen suuresta povestaan. Mutta hän tunnustaa silti rakastavansa niitä eikä harkitsisi pienennysleikkausta.

@jiggly_jugs_x #fyp #fyp #marriedman #ididntknow #truestory #liar #cheat #sidepiece

Ja hän miettii, olisivatko paheksuvat Karenit hieman ymmärtäväisempiä, jos he tietäisivät, mitä hän joutuu kokemaan päivittäin.

Kayleigh sanoi The Sunille: "Jotkut ihmiset tarvitsevat valistusta. Luulen, että he tuntisivat sääliä minua kohtaan, jos tietäisivät, mitä tällaisten rintojen omistaminen tarkoittaa.

"Se on täysipäiväinen työ kantaa tällaista lastia mukanaan joka päivä."

@jiggly_jugs_x

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta rinnat TikTok