Findance.com
02:10 - 30.07.2023 / viihde / Findance
TikTok-povipommi hämmentää: "Olen 100% luomu!"

Brittiläinen TikTok-tähti rinnat, 34, on glamour-malli, joka avasiDaily Star -lehdessä keskustelun suurten rintojen tuomista haasteista.

Vaikka hän käyttää tällä hetkellä 40N-kokoista rintaliiviä, hän uskoo olevansa lähempänä 38O-kuppikokoa.

@karlajames_official #sobig #sobigchallenge #girlnextdoor #cute #bra #fyp #fypviral #foryourpage #foryoupageofficiall #ThekarlaJamesChallange #brachallenge

Vaikka hänen povensa koko on auttanut hänen menestyksekkäässä urassaan, se on ollut sekä lahja että kirous.

"Käytän tällä hetkellä UK-kokoista 40N-kuppia, koska se on suurin rintaliivikoko, jonka voin ostaa Iso-Britanniassa", hän kertoi Daily Star -lehdelle.

"Kuitenkin jopa tämä koko ei sovi täysin, joten uskon olevani 38O-kuppikokoa. On vaikea hankkia suurempia rintaliivejä USA:sta tai muista maista, koska jokainen rintaliivimalli on tehty eri tavalla ja istuu eri tavalla."

"Käytän vain täyskupillisia tukirintaliivejä, siksi rintani ovat niin täyteläiset ja kiinteät, enkä vielä joudu sitomaan niitä olkapäilleni."

"Mutta tiedoksi, kyllä! Ne maksavat omaisuuden! Jos siellä on yrityksiä, jotka erikoistuvat luonnollisiin valtaviin rintoihin ja rintaliiveihin, niin ota yhteyttä.”

@karlajames_official #fyp #fyp #fypviral #fypage #model #fashion #summer #summervibes #summerdresses #prettylittlething #prettylittlethinghaul @prettylittlething

Ei ole yllättävää, että ihmiset ovat usein miettineet, onko hänellä tehty jotain toimenpiteitä. Jotkut eivät edes usko, että hänen rintansa ovat aidot.

"Olen iloinen ja ylpeä voidessani sanoa, että olen 100% luomu! Minulla ei ole implantteja, täyteaineita, botoxia tai hammaskruunuja. Minulla ei ole tatuointeja ja vain korvani ovat lävistetyt", hän sanoi.

"En ole koskaan innostunut leikkauksista tai kosmeettisista toimenpiteistä, olen minä. Muodokas, luonnollinen ja onnellinen."

"En ehkä ole kaikkien mieleen, mutta olen ok sen kanssa. Elä ja anna toisten elää on mottoni."

Karla kertoi, että häntä kysytään usein, aikoisiko hän tehdä rintojen pienennysleikkauksen.

Vaikka hän on harkinnut sitä muutaman kerran, hän ei koskaan päättänyt tehdä sitä arpeutumisen takia, jonka se aiheuttaisi.

Hän jatkoi: "Olen myös puhunut ihmisten kanssa, jotka ovat käyneet toimenpiteen läpi, ja vaikka elämä on ollut heille helpompaa toimenpiteen jälkeen, heidän rintansa ovat silti kasvaneet takaisin."

@karlajames_official #car #dance #carrave #cardisco #viral #carcrash #dontlook #accident #caraccident #fyp #fyp

artikkelin avainsanat:
Karla James naiskauneutta rinnat TikTok