Findance.com
02:10 - 25.07.2023 / viihde / Findance
Kurvikas TikTok-tähti harvinaisesta ongelmastaan: hänen rintansa eivät lopeta kasvamista
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

27-vuotias australialainen malli ja TikTok-tähti on pienessä ajassa kasvattanut rintaliiviensä kokoa neljästi, J-kupista M-kuppiin vain kahdeksassa kuukaudessa.

Nyt mm. New York Postissa, The Sunissa ja Daily Mailissa noteerattu Pamelia James kertoo kantavansa P-kuppikoon rintoja.

Pamelia James huomasi rintojensa kasvaneen ensimmäisen kerran, kun hän ei enää mahtunut suosikkirintaliiveihinsä, ja pian sen jälkeen hän alkoi tuntea voimakasta selkäkipua.

@misspamelia #duet with @Pamelia

Lopulta hänelle suositeltiin lääkärissä käyntiä, jossa hänelle diagnosoitiin gigantomastia, joka on harvinainen sairaus aiheuttaen rintakudoksen nopean ja liiallisen kasvun.

Pamelian tilan syytä ei tiedetä, mutta häntä testataan parhaillaan selvittämään, liittyykö siihen munasarjojen monirakkulaoireyhtymä (PCOS). Pamelian fyysisiä oireita on pahentanut hänen muut haasteensa, sillä hänen on vaikea löytää vaatteita, jotka tuntuvat mukavilta, ja hän joutuu usein kohtaamaan kritiikkiä suurien rintojensa vuoksi.

@misspamelia

- Toivoisin, että ihmiset tutkisivat tätä asiaa ennen kuin he antavat lausuntoja ulkonäöstäni. Gigantomastia on epämukavaa eikä sen kanssa ole helppoa elää, Pamelia James itse sanoo.

Pamelia James on yrittänyt laihduttaa tuloksetta rintojensa osalta, ja nyt hän harkitsee rintojen pienennysleikkausta. Sillä välin Pamelia käyttää sosiaalista mediaansa tiedon levittämiseen harvinaisesta sairaudestaan.

@misspamelia

You tell me