RAAK / BACKGRID / AOP
04:10 - 25.07.2023 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Naisen mukaan Kim Kardashianin ihonmyötäinen mekko pelasti hänen henkensä
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Joskus sillä mitä pistää päällensä on enemmän merkitystä kuin voisi uskoa. Näin kävi 22-vuotiaalle naiselle, jonka mukaan se, mitä hänellä oli uudenvuoden juhlinnassa päällään, pelasti hänen henkensä, raportoi Your Tango.

Angelina Wiley oli pukeutunut uudenvuodenaaton juhliin ihonmyötäiseen mekkoon eli sellaiseen, jossa myös Kim Kardashian usein nähdään.

Angelina ja hänen ystävänsä olivat halunneet poistua klubilta ajoissa, jotta he välttyisivät kohtaamasta liian päihtyneitä ihmisiä. He eivät saaneet heti kyytiä, joten he päättivät käydä ennen lähtöä hakemassa ruokaa toiselta puolelta tietä, jossa klubi sijaitsi.

Kun he ylittivät katua, he huomasivat, että osa ihmisistä riiteli tiellä. Pian Angelinaa ammuttiin ja hän joutui hätäleikkaukseen.

Tiukka mekko pelasti?

Sairaalassa selvisi, että Angelinaa oli ammuttu peräti neljä kertaa eri kohtiin kehoa. Mekko oli ollut niin tiukka, että se oli kiristänyt Angelinan kehoa, jolloin verta ei ollut päässyt vuotamaan.

Angelina on nyt sitä mieltä, että ihonmyötäinen mekko, jollaista myös Kim Kardashian pitää usein päällään, pelasti hänen henkensä.

artikkelin avainsanat:
hullut jutut Kim Kardashian oudoimmat