Findance.com
06:10 - 24.07.2023 / viihde / Findance
Näin korvasi eivät lukkiudu lennolla

Lentomatkustaminen on nopeaa siirtymistä paikasta toiseen. Se on kätevää, mutta ei aina kehon kannalta kovin mukavaa. Se voi aiheuttaa verenkiertoon liittyviä ongelmia eikä ahtaalla penkillä istuminen ole mukavaa.

Moni kokee lennon aikana myös korviin liittyviä ongelmia, jotka liittyvät yleensä korvien lukkiutumiseen ja samalla välikorvassa koettavaan kipuun.

Varaudu korvien lukkiutumiseen jo etukäteen

Jotta korvat eivät lukkiutuisi lennon aikana, voi sen estää teoilla, joita tehdään ennen lentoa ja lennon aikana, kertoo Huffington Post.

Voi esimerkiksi auttaa, jos ei juo alkoholia lennon aikana ja juo lennon aikana tarpeeksi vettä.

Korvat lukkiutuvat yleensä nousun ja laskeutuminen aikana, jolloin ei kannata nukkua, koska se lisää riskiä korvien lukkiutumiseen.

On olemassa myös korvatulppia, jotka auttavat estämään korvien lukkiutumisen. Kannattaa hankkia lennolle sellaiset, jos korvat kärsivät kovasti lennon aikana.

Jos korvat kuitenkin lukkiutuvat, niin kuin lähes jokaiselle käy, niitä voi koittaa avata esimerkiksi haukottelemalla, jauhamalla purkkaa tai nielemisellä.

Junttiräp ansaitsee oman Spotify-soittolistansa! - Spekti-uutuus Tirehtööri, vanha Portion Boys, Petri Nygård, Pasi ja Anssi, Teflon Brothers... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!