Findance.com
02:10 - 12.07.2023 / viihde / Tuija Mehtätalo
Älä pukeudu lentokentälle näihin asuihin, ettet viivästytä turvatarkastusta
Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Nyt on meneillään kesälomakausi, jolloin monet lentävät lentokoneella lomailemaan jonnekin päin maailmaa.

Jos haluat tehdä matkasta mahdollisimman helpon, on sinun hyvä miettiä tarkoin mitä pistää lennolle päälle.

Jotkut vaatteet ovat lennoilla epäkäytännöllisiä, mutta joidenkin kanssa voi tulla jo turvatarkastuksessa vaikeaa.

Glamour Magazinen mukaan on monta hyvää syytä olla laittamatta lennolle päälle näitä alla olevia vaatteita, jotka viivästyttävät turvatarkastusta.

Nämä kuusi vaatetta viivästyttävät turvatarkastusta

1. Vaate, johon olisi helppoa piilottaa tavaroita. Sellaisia ovat esimerkiksi löysät vaatteet ja suuret hupparit. Sinua voidaan pyytää ottamaan ne päältäsi ennen turvatarkastusta, mikä vie aikaa.

2. Suuri määrä asusteita esimerkiksi hiuskoristeita viivästyttää myös turvatarkastusta, koska joudut riisumaan ne pois ennen tarkastusta.

3. Kengät, joissa on metallisia osia tai paksut pohjat. Voit joutua ottamaan tarkastuksessa tuollaiset kengät pois jalasta, joten myöskään nauhallisia kenkiä ei suositella, koska niiden riisuminen ja sitominen vie aikaa.

4. Vaatteet, joissa on paljon taskuja ja yksityiskohtia. Metalliset osat voivat laukaista hälyttimen turvatarkastuksessa ja taskuihin voi unohtua jotain.

5. Myös korut tai ainakin suurin osa niistä kannattaa jättää pois, koska nekin laukaiset turvatarkastuksen hälyttimen ja ne pitää riisua pois.

6. Toivottavasti huomiot myös sen, että jos suihkautat itseesi hajuvettä, niin turvatarkastuksessa oleva henkilökunta voi saada siitä päänsäryn. Sekin voi hidastaa tarkastusta, ainakin sinun jälkeesi, kun olet hajuinesi tehnyt heidän työstään vaikeamman.

Pukeudu lennolle oikein, mutta myös turvatarkastukseen sopiviin vaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin.