Findance.com
02:10 - 07.07.2023 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja, jota kiusataan rintojensa takia: "Olen tietoinen niiden ulkonäöstä"

TikTok-vaikuttaja Peta, joka jakaa säännöllisesti sisältöä sosiaalisen median sivuillaan, on saanut osakseen negatiivista palautetta ja kiusaamista poikkeuksellisen muotoisten rintojensa takia.

Yksi hiljattain saaduista kommenteista kuului: "Voisit parkkeerata bussin niiden väliin.", raportoi brittilehti The Sun.

Peta vastaa kriitikoille

Kiusaamisesta huolimatta Peta ei ole antanut negatiivisten kommenttien lannistaa itseään.

Hän vastasi kommentteihin TikTok-videollaan sanomalla: "Kyllä, tiedän, että rintani eivät ole..."

Hän jatkoi leikkisästi rintojaan käsillään yhteen työntäen: "Haluaisin, että ne istuisivat näin. Mutta valitettavasti geenini ovat... ne eivät ole oikein ystäviä, ne eivät pidä toisistaan kovin paljoa. Joten, me selviämme siitä! OK? Pahoitteluni."

Peta ja hänen erityiset rintansa

Tila, jossa rinnat yhdistyvät keskeltä, tunnetaan nimellä symmastia. Petan rinnat taas näyttävät enemmän "sivulle aukeavilta" tai "leveästi asettuneilta" rinnoilta.

The Sunin haastatteleman asiantuntijan mukaan nämä rinnat ovat erillään toisistaan, noin yhden tai kahden sormen leveydellä, ja kääntyvät ulospäin, muodostaen kolmionmuotoisen tilan rintojen väliin.

@power_midget_4 Replying to @supertemporal

Positiivista palautetta ja tukea

Monet kommentoivat Petan videota positiivisesti, huomauttaen, että hänen rintojensa erityisen asennon ansiosta he pystyivät näkemään hänen rintojensa välissä olevan tatuoinnin.

"Muuten emme näkisi tuota upeaa miekkatatuointia", kirjoitti yksi kommentoija.

"Enemmän tilaa söpölle tatuoinnille", toinen lisäsi.

"Muutoin tatuointisi olisi piilossa", totesi eräs kolmas.

@power_midget_4 You could park a bus between them #fy #fyp #foryou

Loppusanat

Vaikka sosiaalisen median kiusaaminen on todellinen ongelma, on rohkaisevaa nähdä yksilöiden, kuten Petan, seisovan ylpeänä omintakeisen ulkonäkönsä ja itseilmaisunsa takana.

Se on muistutus siitä, että kauneus on monimuotoista ja yksilöllistä, ja että jokaisella meistä on oikeus tuntea olonsa mukavaksi omassa kehossamme.