Sebastien Nogier / EPA / AOP
09:41 - 29.06.2023 / tv-sarjat / Findance
Runsaasti nakuilua - Lily-Rose Depp puolustaa The Idol -rooliaan

Hollywood-näyttelijä Lily-Rose Depp kerää nyt paljon huomiota HBO Max -uutuussarjassa The Idol.

Deppin hahmo on saanut osakseen runsaasti arvostelua liiallisesta alastomuudesta ja ekplisiittisestä sisällöstä.

Taiteellista ilmaisua vai liiallista paljastelua?

Johnny Deppin ja Vanessa Paradisin tytär, 24-vuotias Lily-Rose, on kuitenkin puolustanut rohkeaa rooliaan.

Hänen mukaansa kyse on taiteellisesta ilmaisusta. Näyttelijä nauttii rohkeiden kohtausten esittämisestä ja paljastaa niiden olevan hänelle terapeuttista purkautumista.

- Rakastan tällaista työtä. Mielestäni siinä ei ole mitään väärää. Eikä minusta ole mitään väärää siinä, että nauttii sellaisesta työstä. Minusta se myös todella kertoo siitä, kuka hahmo on ja kuka hän haluaa kertoa olevansa, Lily-Rose Depp toteaa The Sunin haastattelussa.

Intiimit hetket ovat osa ammattitaitoa

Depp esittää sarjassa Jocelynia, popdiivaa, joka kamppailee tehdäkseen paluun henkisen romahduksen jälkeen.

Hän kertoo, että intiimit hetket ovat osa hänen ammattitaitoaan. Hän ei turvautunut body double -ratkaisuun vaan sitoutui rooliinsa täysin.

- Hän on läpikotaisin esiintyjä, jopa silloin, kun hän on yksin ja katsoo vain peiliin. Jokainen asu ja jokainen vuorovaikutus ja jokainen alastomuus ja kaikki nuo asiat ovat hyvin tarkoituksellisia ja olivat minulle todella tärkeitä, Lily-Rose Depp sanoo The Sunille.

The Idol
The Idol -sarjan luoja Sam Levinson sekä pääosan esittäjät Lily-Rose Depp ja The Weeknd - Kuva: Anthony Harvey / Shutterstock / All Over Press

Kritiikkiä ja kiitosta

The Idol on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä. Sitä on syytetty "kidutuspornoksi" ja "raiskausfantasiaksi", ja arvostelijat ovat väittäneet Deppin viettävän "suurimman osan ajastaan puolialastomana tai esittäen seksikohtauksia".

Lily-Rose kuitenkin vakuuttaa, ettei tuntenut oloaan hyväksikäytetyksi tai esineellistetyksi kuvausten aikana.

- Ehkä tämä tekee minusta hieman kieroutuneen. Mutta tunnen oloni todella hyväksi, kun olen tehnyt tällaisia kohtauksia, koska se tuntuu minusta hyvin terapeuttiselta - ja ehkä juuri siksi pidän tästä työstä, Lily-Rose Depp tuumii The Sunille.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!