Findance.com
02:10 - 03.07.2023 / viihde / Findance
TikTok: Palkittu toimittaja hehkuttaa H-kuppikoon rintojaan

Miela Fetaw on Emmy-palkittu toimittaja ja dokumenttielokuvien tuottaja, joka on tunnettu rohkeudestaan ja itsevarmuudestaan.

Hän on esimerkki siitä, kuinka naiset voivat omaksua oman kehonsa ja olla ylpeitä muodoistaan - riippumatta siitä, mitä muut sanovat.

Miela Fetaw: Rohkeasti nainen

Fetaw, jolla on 42H kuppikoko, on myöntänyt, että ihmiset valittavat usein hänen rintojensa olevan liian esillä. Hän kuitenkin korostaa, ettei voi sille mitään - eikä hän ole nunna.

TikTok-videossaan hän omaksuu ylpeänä kurvikkaan vartalonsa ja 42H kuppikoon rintansa.

Ylpeänä bikineissä

Video, jossa Fetaw istuu uima-altaan äärellä kesäauringossa, on herättänyt huomiota. Hänellä on päällään vaaleanpunainen bikinien yläosa, joka korostaa hänen rintojaan.

@mielafetaw Replying to @cecedarling221 #tigolebittes #tigolebiddies #plussizeedition, #plussizeswim #plussizeswimwear big b00bs #fyp

Kommentoijat samastuvat

Videonsa kuvatekstissä Fetaw vahvistaa, että hänen rintansa ovat todellakin 42H, kuten käytetty ääniraita kertoo.

Monet naiset ovat samaistuneet Fetaw'n tilanteeseen ja jakaneet omia kokemuksiaan kommenteissa.

Yksi katsoja totesi: "Täällä yritän piilottaa DD-kokoiset rintani. Emme pystyisi piilottamaan niitä, vaikka haluaisimme."

Miela Fetaw rohkaisee naisia olemaan anteeksipyytelemättömiä muodoistaan ja omaksumaan kehonsa sellaisena kuin se on. Fetaw'n sanoma on selvä: Omaa vartaloa ei tarvitse piilotella, vaan sitä voi ja pitäisi juhlistaa.

@mielafetaw Replying to @carley_miranda #greenscreenvideo #skimsswim #skimsswimwear #skims #skimsreview #skimstryon #skimsswimreview #skimsswimtryon