Findance.com
02:10 - 23.06.2023 / viihde / Findance
Nuori äiti haluaa TikTok-seuraajiensa maksavan hänen rintaleikkauksensa

21-vuotias TikTok-vaikuttaja Jennifer Bodzasiova ei säästä sanojaan puhuessaan raskauksien ja imetyksen jättämistä jäljistä kehossaan.

Hän ei pidä siitä, miltä hänen rintansa näyttävät, ja on nyt pyytänyt sosiaalisen median seuraajiaan rahoittamaan rintaleikkauksensa.

Kahta lasta imettänyt äiti pyrkii keräämään 5 000 puntaa rintojen kohotusleikkaukseen ja implantteihin. Hän kokee pakonomaisen tarpeen peittää itsensä vaatteilla ja vaihtaa asuja, jotta hänen rintansa "eivät näyttäisi liian pahoilta", raportoi The Sun.

Kritiikkiä satelee

Bodzasiova jakoi keräyssivun TikTok-kanavallaan ja sanoo saaneensa runsaasti negatiivista palautetta. Muiden äitien kritiikki kohdistuu hänen pyyntöönsä rintaleikkauksen rahoituksesta elinkustannusten nousun aikana.

Äiti väittää saaneensa syytöksiä "rahankerjuusta", kun monilla "ei ole varaa edes ruokaan". Hän on vastannut näihin väitteisiin väittämällä, että ne, jotka häntä kritisoivat, haluaisivat itsekin leikkauksen, mutta "eivät pysty siihen".

@jenniferb_official

Kriittisten kommenttien taustalta

Pohjois-Lontoossa asuva nuori äiti sanoo The Sunille:

"En koskaan ajatellut rintaleikkausta ennen lapsia, koska rintani olivat täydelliset. Ne olivat kiinteät, ja pystyin käyttämään mekkoja tai pikkutoppeja ilman rintaliivejä niiden roikkumatta. Kun olin imettänyt ensimmäistä lastani, ne roikkuivat hieman, mutta en ollut huolissani. Imetin häntä vain lyhyen ajan, joten se ei ollut niin paha."

"Toisen lapseni syntymän ja imettämisen jälkeen rintani roikkuivat täysin. En todellakaan pidä siitä, miltä ne näyttävät. En voi käyttää kivoja rintaliivejä – ne eivät joko sovi minulle, tai en voi käyttää hienoja mekkoja, koska rintani roikkuvat. Vihaan katsella niitä peilissä. Minun täytyy vaihtaa asujani jatkuvasti, jotta rintavakoni ei näyttäisi liian pahalta."

Tarvetta ymmärrykselle

Jenniferin mukaan hän odotti saavansa tukea, sillä monet seuraajista ovat itsekin äitejä ja tuntevat samanlaisia kokemuksia. Kuitenkin kun hän mainitsi perustaneensa GoFundMe-sivun leikkauksen rahoittamiseksi, hän sai useita negatiivisia kommentteja.

Bodzasiova on vastannut kriitikoille, ettei pakota ketään maksamaan sitä, mutta arvostaisi apua. Hän odotti ainakin muiden äitien ymmärtävän.

@jenniferb_official

Elämää muuttava projekti

Jennifer on asettanut keräyksensä tavoitteeksi 5 000 puntaa, vaikka hänen konsultaatiossaan valitsemansa klinikan leikkaus maksaa 7 250 puntaa.

Äiti sanoo: "Tiedän, että se kuulostaa kliseeltä, mutta uskon, että se olisi elämää muuttava. Olisi ihanaa pukeutua haluamallani tavalla ja näyttää itseäni. Äitinä muu vartaloni ei ole täydellinen, joten rintojen korjausleikkaus antaisi minulle paremman ulkonäön. Uskon, että on tärkeää, että äidit voivat tuntea ja näyttää mahdollisimman hyvältä."

Jennifer uskoo, että rintaleikkaus antaisi hänelle lisää itseluottamusta. Hän ajattelee, ettei kukaan ymmärrä tätä ongelmaa, ellei itse ole äiti ja kamppaile samojen haasteiden kanssa.

artikkelin avainsanat:
naiskauneutta rintaleikkaus TikTok äitiys