Findance.com
02:10 - 26.06.2023 / viihde / Findance
TikTok-äiti puolustaa pikkubikineitä

2 miljoonan TikTok-seuraajan Leticia Gardner, kuntoilun harrastaja ja kahden lapsen äiti, ei ole tuntematon muotivalintojaan koskevissa verkkokeskusteluissa.

Gardner on tunnettu siitä, että hän esittelee vartaloaan sosiaalisessa mediassa, mutta nettitrollit ovat arvostelleet häntä siitä, että hänen pitäisi pukeutua "sopivammin" nyt, kun hän on äiti.

Gardner on kuitenkin järkkymätön uimapukuvalinnoissaan ja tekee selväksi, että äitiyden ei pitäisi sanella naisen pukeutumista.

Vastaus kriitikoille

Tuoreella TikTok-videolla Gardner vastasi kriitikoille.

Kuvateksti videolle: "Kun he sanovat, että olet äiti, joten sinun on käytettävä äidille sopivia uimapukuja. No, tämän lähemmäksi en pääse", Gardner teki kantansa selväksi.

@leticiagardner Mom Bodies! #mombod #mombody #momclub #bikini #lakedays

Kannattajat asettuivat nopeasti Gardnerin taakse, ja eräs kommentoi: "Miksi äitinä oleminen tarkoittaa, että sinun on pukeuduttava ihmisten haluamalla tavalla?"

Toinen kommentoi: "Hänen ei tarvitse käyttää sopivia uimapukuja - hän voi pukeutua mihin haluaa, hänen vartalonsa on hänen valintansa".

36-vuotias, naimisissa, kaksi lasta, bikineissä

Gardner on jatkanut arvostelijoidensa uhmaamista ja jakanut lisää videoita itsestään haluamissaan uimapuvuissa ja bikineissä.

Eräässä klipissä hän tyrmää sinisissä bikineissä ja muistuttaa katsojia siitä, että hän on 36-vuotias, naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.

@leticiagardner Beat the statistics! #mombod #jamaica #vacayvibes

Kuntoharrastajan postaukset saavat osakseen laajaa ihailua, ja seuraajat ylistävät hänen nuorekasta ulkonäköään ja hyväkuntoista vartaloaan.

"Ei ole mitään mahdollisuutta, että olet 36, näytät nuoremmalta", eräs seuraaja kommentoi.

"Tuota voi kutsua kauniiksi vanhenemiseksi", toinen lisäsi.