Findance.com
02:10 - 22.06.2023 / viihde / Findance
Kehopositiivinen Instagram-Leah suosittelee riisuutumista kaikille

Plus-kokoinen vaikuttaja Leah Stanley, jonka seuraajat tuntevat myös nimellä "Thickney Spears", on kertonut, kuinka hän joutuu edelleen kokemaan negatiivisia kommentteja ja kehon häpäisyä, etenkin kun hän käyttää paljastavia asuja, raportoi The Sun.

New Yorkissa asuva alusvaatemalli ja kehopositiivisuuden puolestapuhuja ei kuitenkaan anna negatiivisuuden estää häntä innostamasta ihmisiä viihtymään omassa nahassaan.

Negatiivisuuden käsittely

Leah Stanley ei ole vieras nettitrolleille, jotka yrittävät kaiken aikaa häpäistä häntä. Tästä huolimatta 34-vuotias nainen pitää yllä positiivista asennetta ja näkee tuijotukset ja kommentit pikemminkin kiinnostuksena hänen tyyliään kohtaan kuin automaattisena negatiivisuutena.

Hän selittää The Sunille: "Minua tuijotetaan toisinaan, ja haluan ajatella, että vaikka joskus tuijotus voi olla pahansuopa, se ei ole aina sitä. Yritän miettiä, kuinka usein saan itseni kiinni siitä, että tuijotan jonkun laukkua, kenkiä tai asua - he voisivat tehdä saman minulle."

Hiljattain Stanley joutui vastareaktion kohteeksi osallistuttuaan "30 sekunnin traileri"-trendiin ja käyttäessään tiettyä uimapukua. Silti hän pitää kiinni päättäväisyydestään ja päättää olla puuttumatta negatiivisiin huomautuksiin.

"Usein nämä kommentit ovat lähtöisin sisäistetystä vihasta, joka heijastuu ihmisiin, jotka eivät sovi heidän omaan laatikkoonsa", Stanley sanoo The Sunille.

Kehon itseluottamuksen edistäminen

Stanley jakaa aktiivisesti neuvoja kehon itseluottamuksen lisäämiseksi erityisesti kurvikkaille naisille. Hän kannattaa tervettä suhdetta omaan kehoon, koosta riippumatta.

"Meidän kaikkien ei ole tarkoitus näyttää samalta, vartalomme on tarkoitettu muuttumaan, ja mielestäni on tärkeintä ylläpitää suhdetta omaan vartaloonsa", Leah Stanley sanoo The Sunille.

Yksi hänen suosikkivinkkeistään kehopositiivisuuden edistämiseksi on hyvin yksinkertainen: riisuudu. Nukkumalla alasti ja katsomalla vartalonsa liikkeitä peilistä Leah Stanley uskoo, että ihmiset voivat tutustua paremmin omaan kehoonsa ja oppia omistamaan sen itsevarmasti.