Findance.com
12:10 - 18.06.2023 / viihde / Findance
Lomakohteen ainoa äiti bikineissä - "Muut äidit katsovat kieroon"

Äiti Brianna Alexis julkaisi TikTok-palvelussa videon, jossa hän ottaa aurinkoa ja näyttää vastustavansa sosiaalisia normeja.

"Kun olet ainoa äiti perhelomakeskuksessa, joka ei käytä 'äiti-bikiniä' tai yksiosaisia uimapukuja", luki videon tekstissä.

Brianna poseeraa auringonpaisteessa Rihannan "Sex With Me" -kappaleen tahdissa. Hän asettelee aurinkolasit kasvoilleen ja näyttää täysin huolettomalta.

"Karenit" tuomitsevat

Videon kuvatekstissä Brianna viittaa "Karenien" kriittisyyteen, minkä hän kokee kohdistuvan hänen uimapukuvalintaansa.

Termi "Karen" viittaa sosiaalisessa mediassa usein negatiivisella sävyllä esitettyyn stereotyyppiin keski-ikäisistä naisista, jotka valittavat ja puuttuvat toisten asioihin.

@briialexis_ The Karens are out here bein judgey today guys #h#hotmomm#momtoky#youngmomc#coolmomb#bikiniseasonm#momsoftiktok

TikTok-yhteisö tukee Briannaa

Videota kommentoineet katsojat tukivat Briannaa ja jakavat omia ajatuksiaan. Kommentit ulottuvat yksinkertaisista "kyllä"-vastauksista vapauden julistamiseen pukeutua haluamallaan tavalla.

Brianna Alexis on esimerkki rohkeudesta ja itseluottamuksesta. Hän osoittaa, että jokaisella naisella pitäisi olla oikeus valita, miten haluaa pukeutua, ilman pelkoa tuomitsemisesta.

@briialexis_ These are the years people #momoftiktok #hotmom #youngmom #bikiniseason

artikkelin avainsanat:
bikinit Brianna Alexis naiskauneutta TikTok